SKLEP
O IMENOVANJU KOMISIJE ZA ZAGOVOR DIPLOMSKEGA DELA
Kandidat: Jernej ŠKRILEC
Številka indeksa: 13010110301
Program: ŽIVILSTVO IN PREHRANA
Način študija: Izredni
Naslov diplomskega dela:
Določanje bakterij vrste Salmonella enterica s standardno metodo po ISO 6579:2002 in modificirano metodo z gojiščem TBG in Compact Dry
V komisijo za zagovor diplomskega dela so imenovani:
- Rosvita ARZENŠEK PINTER, univ. dipl. ing. živ. tehnol., predsednica komisije
- mag. Vida NAHBERGER MARČIČ, mentorica, članica
- dr. Tina PERKO, članica
- Cilka PRAPOTNIK, univ. dipl. mikrobiologinja, dodatna članica, somentorica
Zagovor diplomskega dela bo v sredo, 4. 5. 2022 ob 10. uri v KDU (klet, demonstracijska učilnica) na IC PIRAMIDA MARIBOR, Park mladih 3.
Kandidatka: Adrijana ŠORI
Program: ŽIVILSTVO IN PREHRANA
Način študija: Izredni
Naslov diplomskega dela:
Vpliv različnih načinov pakiranja na obstojnost piščančjega mesa
V komisijo za zagovor diplomskega dela so imenovani:
- Rosvita ARZENŠEK PINTER, univ. dipl. ing. živ. tehnol., predsednica komisije
- Polonca LESKOVAR MESARIČ, univ. dipl. ing. živ. tehnol., mentorica, članica
- Dr. Tina PERKO, članica
- Mag. Gregor TKALEC, dodatni član, somentor
Zagovor diplomskega dela bo v sredo, 11. 5. 2022 ob 10. uri v KDU (klet, demonstracijska učilnica) na IC PIRAMIDA MARIBOR, Park mladih 3.
Kandidat: Marko Mak
Program: ŽIVILSTVO IN PREHRANA
Način študija: Redni
Naslov diplomskega dela:
Mesec ajde v gostišču Jelenov greben
V komisijo za zagovor diplomskega dela so imenovani:
- Zdenka Masten, univ. dipl. inž., predsednica komisije,
- Dr. Blanka Vombergar, univ. dipl.inž., mentorica
- Rosvita Arzenšek Pinter, univ. dipl. inž., članica,
- Urška Jakopin Plevnik, univ. dipl. ekonomist, članica.
Zagovor diplomskega dela bo v četrtek, 12. 5. 2022 ob 10. 00 v KDU.
Kandidatka: Klara Žejn
Program: ŽIVILSTVO IN PREHRANA
Način študija: Redni
Naslov diplomskega dela:
Kakovost skute izdelane iz ekološkega in ekološkega senenega mleka
V komisijo za zagovor diplomskega dela so imenovani:
- mag. Neva Malek, predsednica komisije,
- Silva Hostnik, univ. dipl. inž., mentorica,
- Zdenka Masten, univ. dipl. inž. članica,
- Jana Urbas, inž. živilstva, članica.
Zagovor diplomskega dela bo v petek, 13. 5. 2022 ob 10.00 v KDU.
Kandidatka: Yulia KRAVCHENKO
Program: ŽIVILSTVO IN PREHRANA
Način študija: Izredni
Naslov diplomskega dela:
Vpliv temperature penine ob degoržiranju na izgubo vezanega CO2
V komisijo za zagovor diplomskega dela so imenovani:
- Mag. Neva MALEK, predsednica komisije
- Zdenka MASTEN, univ. dipl. ing. živ. tehnol., mentorica, članica
- Silva HOSTNIK, univ. dipl. ing. živ. tehnol., članica
- Andrej TIŠLER, dipl. ing. agr., dodatni član, somentor
Zagovor diplomskega dela bo v petek, 13. 5. 2022 ob 10.45 uri v KDU (klet, demonstracijska učilnica) na IC PIRAMIDA MARIBOR, Park mladih 3.
Kandidat: Nino Celec
Program: ŽIVILSTVO IN PREHRANA
Način študija: Redni
Naslov diplomskega dela:
Kakovost prehrane na Osnovni šoli Grad v času trajanja epidemije Covid -19
V komisijo za zagovor diplomskega dela so imenovani:
- Mag. Neva Malek, predsednica komisije,
- Ksenija Ekart, univ. dipl.inž., mentorica
- Silva Hostnik, univ.dipl. inž., članica,
- Urška Golob Virag, prof. razr. pouka, članica.
Zagovor diplomskega dela bo v ponedeljek, 16. 5. 2022 ob 15.00 v KDU.
ZAGOVOR DIPLOM JE JAVEN IN SE GA LAHKO UDELEŽI VSAK, KI GA OBRAVNAVANA TEMA ZANIMA. VABIMO VSE ŠTUDENTE, PREDAVATELJE, SODELAVCE IN STARŠE.