ZAGOVORI DIPLOMSKIH DEL
Kandidatka: Klara Fras
Program: ŽIVILSTVO IN PREHRANA
Način študija: Redni
Naslov diplomskega dela:
Razvoj sladoleda iz ovčjega mleka in jogurta
V komisijo za zagovor diplomskega dela so imenovani:
- Rosvita Arzenšek Pinter, univ. dipl. inž., predsednica
- Silva Hostnik, univ. dipl. inž., mentorica, članica
- Dr. Tina Perko, univ. dipl. inž, članica
- Kekec Maja, univ. dipl. inž. živ. in preh., somentorica
Zagovor diplomskega dela bo v torek, 7. 2. 2023 ob 14.45 uri v KDU (klet – demonstracijska učilnica).
Kandidat: Romeo OGRIZEK
Program: ŽIVILSTVO IN PREHRANA
Način študija: Izredni
Naslov diplomskega dela:
Uporaba in vpliv različnih dodatkov na senzorične lastnosti mesnih emulzij
V komisijo za zagovor diplomskega dela so imenovani:
- Rosvita ARZENŠEK PINTER, univ. dipl. ing. živ. tehnol., predsednica komisije
- Dr. Tina PERKO, mentorica, članica
- Gregor SOK, mag. inž. živ. in mag. var. prehrane, somentor, član
- Anja KRAJNC, inž. živ. in prehrane, dodatna članica, somentorica
Zagovor diplomskega dela bo v torek, 7. 2. 2023 ob 15.30 uri v KDU (klet, demonstracijska učilnica) na IC PIRAMIDA MARIBOR, Park mladih 3.
ZAGOVOR DIPLOM JE JAVEN IN SE GA LAHKO UDELEŽI VSAK, KI GA OBRAVNAVANA TEMA ZANIMA. VABIMO VSE ŠTUDENTE, PREDAVATELJE, SODELAVCE IN STARŠE.