IC PIRAMIDA MARIBOR
VIŠJA STROKOVNA ŠOLA
Park mladih 3, 2000 Maribor
VPISNI LIST V PROGRAM ŽIVILSTVO IN PREHRANA
- letnik redni študij
PRIIMEK IN IME:___________________________________________________________________
DATUM ROJSTVA:__________________________________________________________________
KRAJ, DRŽAVA ROJSTVA:__________________________________________
NASLOV STALNEGA BIVALIŠČA:____________________________________________________
POŠTA:__________________________TELEFON:____________________MOBI:_______________
ELEKTRONSKI NASLOV____________________________________________________________
V DRUGEM LETNIKU SEM IZBRAL NASLEDNJO USMERITEV (OBKROŽI):
ŽIVILSTVO
1. Prehrana z gastronomijo in 4 KT kulinariko 2. Zakonodaja, zagotavljanje 7 KT kakovosti in nadzor 3. Praktično izobraževanje II 13 KT 4. Tehnologija mleka 5 KT 5. Tehnologija predelave žit 5 KT 6. Tehnologija mesa 5 KT 7. Tehnologija rastlinskih živil 5KT 8. Trženje v živilstvu in prehrani 4 KT
IZBRAL SEM 2 IZBIRNA PREDMETA(OBKROŽI): 1. TVI – Tehnologija vina 5 KT 2. PRD – Prehrana in dietetika 5 KT 3. TOP – Tehnologija in organizacija prehranskih obratov 5 KT
|
PREHRANA
1. Prehrana z gastronomijo in 4 KT kulinariko 2. Zakonodaja, zagotavljanje 7 KT kakovosti in nadzor 3. . Praktično izobraževanje II 13 KT 4. Tehnologija in organizacija 5 KT prehranskih obratov 5. Sestava in kakovost živil s tehnologijami 6 KT 6 Prehrana in dietetika 5 KT 7. Tehnologija vina 5 KT
IZBRAL SEM 2 IZBIRNA PREDMETA(OBKROŽI) a) TRŽ in TME b) TRŽ in TML c) TPŽ in TME d) TPŽ in TML
TRŽ -Tehnologija rastlinskih živil 5KT TPŽ – Tehnologija predelave žit 5 KT TME – Tehnologija mesa 5 KT TML – Tehnologija mleka 5 KT
|
Podpisani v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. št. 59/99) dovoljujem, da osebne podatke lahko uporabljajo:
- za potrebe študijskega procesa šole
- za potrebe statističnih raziskovanj višješolskih zavodov in MŠZŠ,
- za potrebe šolske knjižnice
S tem podpisom jamčim za resničnost podatkov:
V____________dne__________leto________ ________________________
(podpis študentke-študenta)