PREDAVATELJI PO PREDMETNIH PODROČJIH
ŽIVILSTVO IN PREHRANA
E-naslovi predavateljev in telefonske številke so dostopni na KONTAKTI
PREDMET | PREDAVATELJI | ||
1. | Poslovno komuniciranje in vodenje (PKV) | Vesna POŠTUVAN Nina VOMBERGAR |
|
2. | Ekonomika in management podjetij (EMP) | dr. Vesna TRANČAR | |
3. | Strokovna terminologija v tujem jeziku (STJ) | Urška PETRIČ LES Mojca ŠUMANDL |
|
4. | Strokovna informatika in statistične metode vrednotenja (SIS) | dr. Alenka HMELAK GORENJAK dr. Oto TEŽAK |
|
5. | Trajnostni razvoj z izbranimi poglavji iz biologije (TRB) | Karmen JURČEVIČ | |
6. | Živilska mikrobiologija in biotehnologija (ŽMB) | Rosvita ARZENŠEK PINTER | |
7. | Temeljni tehnološki procesi, embalaža in logistika (TPE) | Polonca LESKOVAR MESARIČ mag. Neva MALEK LESKOVARdr. Tina PERKO |
|
8. | Prehrana in zdravje (PRZ) | Kaja TRLEP
Barbara OZBIČ KIRIJAKOPULOS |
|
9. | Živilska kemija z analizo živil (ŽAŽ) | dr. Alenka HMELAK GORENJAK | |
10. | Praktično izobraževanje I
(PI I) |
Vesna POŠTUVAN Silva HOSTNIK |
|
11. | Tehnologija mleka (TML) | Silva HOSTNIK | |
12. | Tehnologija mesa (TME) | Rosvita ARZENŠEK PINTER | |
13. | Tehnologija rastlinskih živil (TRŽ) | Zdenka MASTEN Silva HOSTNIK |
|
14. | Tehnologija predelave žit (TPŽ) | Lidija TAŠNER dr. Blanka VOMBERGAR |
|
15. | Prehrana in dietetika (PRD) | Ksenija EKART | |
16. | Sestava in kakovost živil s tehnologijami (SKŽ) | Zdenka MASTEN Silva HOSTNIK Rosvita ARZENŠEK PINTER |
|
17. | Prehrana z gastronomijo in kulinariko (PGK) | dr. Blanka VOMBERGAR mag. Marlena SKVARČA |
|
18. | Tehnologija in organizacija prehranskih obratov (TOP) | Ksenija EKART
Marija PREDIKAKA |
|
19. | Zakonodaja, zagotavljanje kakovosti in nadzor (ZKN) | Vesna POŠTUVAN
Marija SRAKA mag. Metka SENEKOVIČ Gregor SOK |
|
20. | Tehnologija vina (TVI) | Zdenka MASTEN
mag. Janez VALDHUBER |
|
21. | Trženje v živilstvu in prehrani (TŽP) | dr. Vesna TRANČAR | |
22. | Praktično izobraževanje II
(PI II) |
Silva HOSTNIK
Vesna POŠTUVAN |
RAZPIS za pridobitev naziva predavatelj/-ica višje šole za višješolski program Živilstvo in prehrana
Na podlagi Zakona o višjem strokovnem izobraževanju (Ur. l. RS, št. 86/2004 in 100/2013 ) ter Pravilnika o postopku za imenovanje v naziv predavatelja višje šole (Ur. l. RS, št. 76/2014)
Izobraževalni center Piramida Maribor VIŠJA STROKOVNA ŠOLA objavlja
R A Z P I S za pridobitev naziva PREDAVATELJ/-ICA VIŠJE STROKOVNE ŠOLE za višješolski program Živilstvo in prehrana
Dodatne informacije lahko dobite pri ravnateljici VSŠ na telefonski številki 02 320 86 11 ali elektronskem naslovu visja.strokovna@icp-mb.si