Vabimo vas, da se nam v torek, 26. 1. 2021, ob 13. uri pridružite na spletnem dogodku v živo, ki ga v okviru projekta Munera 3 organizira Biotehniški izobraževalni center Ljubljana in SŠGT Celje.

 

Svoj pogled na izhod iz »pokoronske« gospodarske krize nam bodo predstavili ugledni gostje:

URA TEMA PREDAVATELJ
13:00 – 13:45 Izzivi novega programskega obdobja na področju kmetijstva in prehrane, predavanje in odgovori na vprašanja dr. Jože Podgoršek, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano
13:45 – 14:15 Vpliv korona krize na slovenski turizem in možnosti ponovnega zagona turizma, predavanje Fedja Pobegajlo, direktor Turistično gostinske zbornice Slovenije
14:15 – 15:30 okrogla miza Fedja Pobegajlo, direktor TGZS

Gašper Puhan, predsednik JRE Slovenija (prestižno gastronomsko združenje)

Uroš Štefelin, chef, podjetnik

mag. Jasna Kržin Stepišnik, direktorica BIC Ljubljana

Iztok Leskovar, ravnatelj SŠGT Celje

 

Letošnja konferenca s področja biotehnike je nova priložnost za poglobitev sodelovanja med izobraževalnimi ustanovami in gospodarskimi subjekti, zato vabimo nanjo udeležence obeh sektorjev.

Po predavanjih, ki bodo potekala v živo, bo sledila okrogla miza, gostje pa bodo odgovarjali tudi na vprašanja udeležencev.

Prepričani smo, da lahko skupaj postavimo prave smernice za soočanje z izzivi, ki sta nam jih prinesli trenutna zdravstvena in gospodarska kriza.

Dogodek je brezplačen, nanj se prijavite tu: SPLETNA PRIJAVNICA. Pred dogodkom boste prejeli povezavo, s katero se ga boste lahko udeležili.