VABILO

V sklopu projekta MUNERA 3 na našem izobraževalnem centru organiziramo več usposabljanj s področja živilstva in prehrane. Z njimi želimo slediti aktualnim trendom in izzivom s katerimi se soočajo podjetja s področja živilstva in prehrane. Usposabljanja, ki se izvajajo v sklopu projekta »MUNERA 3« so namenjena zaposlenim osebam v obratih z živilsko ali prehransko dejavnostjo, kmetom ter vsem, ki jih omenjena področja zanimajo in so zaposleni. Usposabljanja so za udeležence brezplačna, saj ga financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Kot izobraževalna ustanova se zavedamo pomena vseživljenjskega učenja ter s tem tudi krepitve znanja vaših zaposlenih, kar pa omogoča tudi lažje soočanje z globalnimi izzivi, prilagodljivostjo in socialno vključenostjo. Zavedamo se tudi dejstva, da je v današnjem tempu težko najti čas za tovrstne aktivnosti, zato se vam želimo maksimalno prilagoditi tako z vidika časovne izvedbe usposabljanja, kakor tudi z izbiro predavateljev.

Če želite izvedeti še kaj več o možnosti sodelovanja v projektu, vas vljudno vabimo, da se nam pridružite v četrtek, 28. 1. 2021 ob 13. uri preko spletne aplikacije ZOOM.

Povezava do on-line dogodka: https://arnes-si.zoom.us/j/97329089712

Ob vstopu je potrebno vnesti še kodo: 973 2908 9712

 

Za vse morebitne dodatne informacije, smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 320 86 40 / 02 320 86 45 preko elektronske pošte gregor.sok@icp-mb.si / tina.salamun@icp-mb.si