Loading map...

LoadingIC Piramida Maribor je lociran v Parku mladih v Mariboru na Taboru. Ožja lokacija šole je na vogalu Ulice Pariške komune in Ljubljanske ulice. V neposredni bližini šole je Telekom, Druga gimnazija in Bodočnost.

Javni prevoz je z avtobusom št. 21, ki stoji na postajališču pri Drugi gimnaziji  ali na postajališču pri Bodočnosti. Izberete lahko eno ali drugo postajo, obe sta približno enako oddaljeni od šole.

Vhod v šolo je iz sredine parka.

Parkirišče je označeno, vhod na parkirišče je iz Ljubljanske ulice.

Če prihajate z osebnim avtomobilom iz smeri Ljubljane ali Ptuja, sledite naslednjim navodilom: Sledite smeri proti centru Maribora in proti Evroparku, vendar že v križišču pri Telekomu zavijete levo (Ulica Pariške komune), nato pa spet v prvem semaforiziranem križišču levo (Ljubljanska ulica). Tu že zagledate na desni strani temno sivo zgradbo  in kmalu za njo še rdečo zgradbo.

Pozor! Če prihajate iz smeri Ljubljane ali Ptuja , ne prečkate reke Drave.

Če prihajate iz smeri Šentilja ali Dravograda, prečkate reko Dravo po novem mostu (po Titovi cesti) in peljete v smeri proti Ljubljani. Približno en kilometer za mostom je prvo semaforizirano križišče (pri Telekomu), kjer zavijete desno na Ulico Pariške komune, peljete do naslednjega semaforiziranega križišča in zavijete levo (Ljubljanska ulica). Tu že zagledate na desni strani temno sivo zgradbo  in kmalu za njo še rdečo zgradbo.

Srečno pot in dobrodošli!