21. junija 2019 je na IC Piramida Maribor potekala proslava ob slovenskem državnem prazniku dnevu državnosti. Pripravili so jo dijaki Marcel, Eva, Erina, Nika, Lejla in Laura pod mentorstvom učiteljic Katje Naranđa in Renate Slana. Z glasbo, s pesmijo in z besedo so nas spomnili na lepote naše države, dosežke naših dijakov, moč poguma in vztrajnosti ter nujnost zabave in nagajivosti.

Prisotne je nagovoril direktor IC Piramida Maribor in ravnatelj srednje šole za prehrano in živilstvo Davorin Urih, ki je čestital vsem dijakom, ki so uspešno zaključili letnik, jim zaželel lepe, aktivno in koristno preživete počitnice ter sproščeno vrnitev v šolske klopi 2. septembra 2019.

Ker pa je dan državnosti tudi priložnosti za poudarjanje pomena sodelovanja z drugimi državami, so bile tokrat podeljene tudi listine Europass Mobility vsem tistim dijakom (bilo jih je 16), ki so v šolskem letu 2018/19 opravljali del svoje delovne prakse v partnerskih ustanovah v tujini v okviru projekta Eramus+ KA1. Listine so podelili direktor Davorin Urih, vodja MIC-a dr. Alenka Hmelak Gorenjak in koordinatorica mag. Zdenka Kresnik.

 

  • Objavljeno:
  • Kategorije: ICP