Samoevalvacijsko poročilo VSŠ 2017/2018
ICP MB VSŠ_2017-18_SAMOEVALVACIJSKO POROČILO
ICP MB VSŠ_2017-18_SAMOEVALVACIJSKO POROČILO
12 – zbornik, oktober 2013 13 – zbornik, oktober 2014 14 – zbornik, oktober 2015 15 – Zbornik ŽP, oktober 2016 16 – Zbornik ŽP, oktober 2017
Na sejmu Narava zdravje v Ljubljani smo 13. oktobra 2017 od Čebelarske zveze Slovenije prejeli zahvalo za sodelovanje v projektu »Kar sejemo, to žanjemo«. Zahvala ČZS
Študentke VSŠ so zmagovalke tekmovanja v inovativnih vrstah jedi iz konoplje, ki je bilo na svetovnem kongresu o konoplji v Ljubljani od 12.-15. oktobra 2017. Čestitamo Sanji Vukan, Moniki Meško, Ines Kokot in Sari Bosilj, študentkam 2. letnika in mentorici mag. Nevi Malek za dosežen uspeh in promocijo šole v okolju. Zmagovalci_konoplja_ICP
2016-17 SAMOEVALVACIJSKO POROČILO O DELU s prilogami
Dijaki in študentje so z mentorji kuhali na Agrini kuhinji v okviru sejma AGRA v Gornji Radgoni. Pripravljali so jedi iz ječmena in ponujali tatarski ajdov čaj.
Študent 2. letnika višješolskega programa Živilstvo in prehrana Marko KERŽAN je aprila 2017 v Naklem na tretjem tekmovanju v znanju in spretnostih Konzorcija biotehniških šol Slovenije dosegel 1. mesto in zlato priznanje v kategoriji Živilstvo za izdelek, ki ga je poimenoval Kraljeva pletenka. Razvil je poseben in inovativni tehnološki postopek izdelave pletenice s polnjenimi prameni. […]
Na sejmu Medical v Gornji Radgoni smo v okviru ZDRAVE KUHINJE – POLNE SKLEDE ZDRAVJA promovirali tatarsko ajdo in kuhali tatarski ajdov čaj. Tatarsko ajdovo kašo za kuhanje čaja je prispevalo Mlinarstvo Rangus iz Dolenjega Vrhpolja pri Šentjerneju na Dolenjskem. Oglejte si nekaj utrinkov iz sejma. Pijmo tatarski ajdov čaj_Gornja Radgona-april 2017 […]