Strokovna srečanja

Strokovna srečanja, ki jih organiziramo v okviru MIC-a so namenjena reševanju aktualnih problemov. Nanje se odzivamo s skrbjo za odlično strokovnost in skupnim iskanjem primernih rešitev. Organizacija strokovnih srečanj se odvija v manjših ciljnih skupinah v katerih se je možno prilagajati interesom posameznikov in reševanju konkretnih situacij.

Arhiv

6. december 2016 smo izvedli strokovno srečanje za organizatorje prehrane. Tema srečanja: Lokalno pridelana hrana – vzgoja otrok in podpora domačemu okolju. Izvajalci: Dr. Tina Perko, Franc Kebler in dr. Alenka Hmelak Gorenjak.

7. marec 2016 smo v povezavi s KGZ MB izvedli strokovno delavnico: Razsek svinjskega mesa. Delavnica je bila organizirana za kmetije z dopolnilno dejavnostjo.

5. maj 2015 smo izvedli strokovno srečanje z naslovom: Vpliv zaposlenih na kakovost živil. Delavnica je bila namenjena delavcem zaposlenih v živilskih delavnicah. Izvajalci: Mag. Vida Nahberger Marčič in Rosvita Arzenšek Pinter.

27. november 2014 smo v povezavi s KGZ MB za lastnike turističnih kmetij in kmetij z dopolnilno dejavnostjo izvedli strokovno srečanje na temo »Alergeni v živilih in označevanje« Zaradi nove zakonodaje je aktualna tema zahtevala še ponovno srečanje 4. decembra 2014 . Izvajalci: Mag. Metka Senekovič in dr. Alenka Hmelak Gorenjak.

26. septembra 2014 smo organizirali strokovno srečanje z naslovom »Krompir malo drugače«. Tema srečanja je bila ocena prehranske vrednosti krompirja (predavateljica dr. A. Hmelak Gorenjak), krompir na Norveškem (predavateljica Zdenka Masten) in izdelava krompirjevega kruha (delavnico je vodil Stanko Vorih).

 • logo

  IZOBRAŽEVALNI CENTER PIRAMIDA MARIBOR

  MEDPODJETNIŠKI IZOBRAŽEVALNI CENTER

  Park mladih 3, 2000 Maribor

  KONTAKT

  • 02 320 86 09
  • 02 3313 048
  • mic@icp-mb.si