Strokovna srečanja

Strokovna srečanja, ki jih organiziramo v okviru MIC-a so namenjena reševanju aktualnih problemov in deljenju našega znanja z ljudmi, ki jih področja zanimajo. Nanje se odzivamo s skrbjo za odlično strokovnost in skupnim iskanjem primernih rešitev.

Arhiv

16. 2. 2022 spletno predavanje – Kako izbrati ustrezno živilo? Predavanje izvedel: Gregor Sok

19. 1. 2022 izvedba spletnega tečaj na tematiko priprave rženega kruha. Tečaj sta izvedla: Stanko Vorih in Gregor Sok.

22. 12. 2021 smo organizirali in izvedli spletni tečaj izdelave in okraševanja medenjakov. Tečaj sta izvedla: Silva Golob in Gregor Sok

19. 1. 2021 smo organizirali in izvedli spletni tečaj izdelave pustnih krofov. Tečaj je bil namenjen širši zainteresirani javnosti. Predstavili smo celotni postopek izdelave in najpogostejše napake in težave pri izdelavi krofov. Tečaj sta izvedla: Stanko Vorih in Gregor Sok.

8. 12. 2020 smo organizirali in izvedli spletni tečaj izdelave potice. Na tečaju, ki je bil namenjen širši zainteresirani javnosti, smo predstavili celoten postopek izdelave potice in najpogostejše napake, ki se pri izdelavi pojavljajo. Tečaj sta izvedla: Veronika Krstanović in Gregor Sok.

6. december 2016 smo izvedli strokovno srečanje za organizatorje prehrane. Tema srečanja: Lokalno pridelana hrana – vzgoja otrok in podpora domačemu okolju. Izvajalci: Dr. Tina Perko, Franc Kebler in dr. Alenka Hmelak Gorenjak.

7. marec 2016 smo v povezavi s KGZ MB izvedli strokovno delavnico: Razsek svinjskega mesa. Delavnica je bila organizirana za kmetije z dopolnilno dejavnostjo.

5. maj 2015 smo izvedli strokovno srečanje z naslovom: Vpliv zaposlenih na kakovost živil. Delavnica je bila namenjena delavcem zaposlenih v živilskih delavnicah. Izvajalci: Mag. Vida Nahberger Marčič in Rosvita Arzenšek Pinter.

27. november 2014 smo v povezavi s KGZ MB za lastnike turističnih kmetij in kmetij z dopolnilno dejavnostjo izvedli strokovno srečanje na temo »Alergeni v živilih in označevanje« Zaradi nove zakonodaje je aktualna tema zahtevala še ponovno srečanje 4. decembra 2014 . Izvajalci: Mag. Metka Senekovič in dr. Alenka Hmelak Gorenjak.

26. septembra 2014 smo organizirali strokovno srečanje z naslovom »Krompir malo drugače«. Tema srečanja je bila ocena prehranske vrednosti krompirja (predavateljica dr. A. Hmelak Gorenjak), krompir na Norveškem (predavateljica Zdenka Masten) in izdelava krompirjevega kruha (delavnico je vodil Stanko Vorih).

 • logo

  IZOBRAŽEVALNI CENTER PIRAMIDA MARIBOR

  MEDPODJETNIŠKI IZOBRAŽEVALNI CENTER

  Park mladih 3, 2000 Maribor

  KONTAKT

  • 02 320 86 09
  • 02 3313 048
  • mic@icp-mb.si
 • Prilagodi prikaz