Pages
- #35055 (brez naslova)
- Ajda & Karamela
- AKTUALNO S PODROČJA ŽIVILSTVA IN PREHRANE
- Brezžično izobraževalno omrežje EDUROAM
- Glasilo študentov Štuži Maj 2015
- Glasilo študentov Štuži maj 2015
- IR optika 2
- Izjava o dostopnosti
- Izobraževanje odraslih obvestila
- Mednarodno sodelovanje
- Medpodjetniški izobraževalni center
- Izobraževanja MIC
- Eksperimentalni del diplomskih del s področja prehrane in živilstva.
- Opravljanje praktičnega dela zaključnih izpitov in poklicne mature
- Praktično usposabljanje dijakov
- Praktično usposabljanje študentov
- Priprava kandidatov za mojstrske izpite in izvedba mojstrskih izpitov
- Priprava za potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)
- Izobraževanje odraslih
- Kontakti MIC
- NPK
- Predstavitev MIC
- Projekti
- Strokovna srečanja
- Tečaji in delavnice
- V sodelovanju z Univerzo Maribor
- Izobraževanja MIC
- Mikrozelenjava od semena do krožnika
- Na RTV Maribor predvajali naš Praznični bazar
- NAJ DIPLOME 2016
- Notranja prijava kršitve predpisa v delovnem okolju
- Pojavljanje v medijih
- Politika varstva osebnih podatkov
- POMEMBNO! PRENEHANJE IZVAJANJA PROGRAMA ŽIVILSTVO IN PREHRANA
- Pooblaščena oseba za varstvo podatkov
- Predmetnik – Živilstvo in prehrana
- Program razvoja podeželja
- Razpisi mobilnosti
- Samoevalvacijsko poročilo 2014/2015
- SIO-2020
- ŠOLSKA PRAVILA
- STROKOVNJAK/ STROKOVNJAKINJA ZA IZVAJANJE MEDICINSKO PREDPISANIH DIET (MPD)
- Študenti na ogledu v mikropivovarni TEKTONIK
- TASTE OF EUROPE
- Tehniška gimnazija in Srednja šola za prehrano in živilstvo
- Dijaki in starši
- Ekošola
- IC Piramida Maribor
- Informativni dan
- Izobraževalni programi
- Jedilnik
- Kontakti SŠ
- Organizacija pouka
- Poklicna matura
- Predstavitev
- Projekti in dejavnosti
- Vpis
- Zaključni izpit
- test
- test
- Višja strokovna šola
- Digitalna knjižnica
- Informacije za bodoče študente
- KAKO SE VPIŠEM???
- Karierni center
- Kontakti Višje šole
- Mednarodno sodelovanje VSŠ
- Predstavitev VSŠ
- Prijava in vpis
- STROKOVNJAK/STROKOVNJAKINJA ZA IZVAJANJE MEDICINSKO PREDPISANIH DIET
- VIDEO PREDSTAVITEV VIŠJE STROKOVNE ŠOLE
- Za vpisane študente
- VPIS V PROGRAME SLAŠČIČAR, PEK, MESAR
- VSŠ skrinjica pobud in pripomb
Posts by category
- Category: Aktualno zivilstvo-prehrana
- Topinambur – super živilo, ki uspeva tudi pri nas
- Miti in resnica o transmaščobah
- Vitamin D – sončni vitamin: Kje res pomaga in kaj so le miti?
- Pregrešno sladko življenje: Sladkor nas osrečuje in nas hkrati dela odvisne
- Kakšna bo hrana v prihodnosti?
- Čar iskrivih mehurčkov v kozarcu in sladicah
- Spoznajte kurkumo, eno najbolj cenjenih začimb, in kako jo uporabiti v prehrani
- Kostanj v zdravi prehrani
- Kako v prehrano vključiti konopljo?
- Siri in vino
- Ne spreglejte! Alergeni v vsakdanji hrani
- Prazniki? Tukaj je nekaj napotkov za slastno in dišečo potico
- Naša predavateljica Višje šole v reviji Viva odgovarjala na vprašanje in dileme glede aditivov
- Pirin polnozrnati kruh IC Piramida Maribor – inovativno živilo leta 2021
- ALTERNATIVNE OBLIKE PREHRANE, ZAKAJ IN KAKO?
- KRUH Z DROŽMI
- Radi pečete? Naj tokrat zadiši po medenjakih
- ŽIVILA, KI SLABIJO TELESNO ODPORNOST
- ŽIVILA, KI NAM POMAGAJO IZBOLJŠATI ODPORNOST
- HRANILA ZA DOBRO TELESNO ODOPORNOST
- Martinovo tokrat nekoliko drugače
- To je čarobni svet buč, ki ga nikakor ne smete spregledati
- Category: ARHIV
- Zasadili smo šolski sadovnjak
- Obisk učencev OŠ Rače
- Slavnostno praznovanje 60. obletnice izobraževanja za živilske poklice v Mariboru
- Zlata medalja za pito na slaščičarskem tekmovanju Interslast v Tuhelju
- »How to build the organisational excellence in schools« – »Kako zgraditi organizacijsko odličnost v šolah«
- mnenje NAKVIS
- SREČANJE DIJAKOV IN DIJAKINJ BIOTEHNIŠKIH ŠOL 2007
- PLAVAJOČA TRŽNICA NA DRAVI
- TURISTIČNA UČNA KMETIJA
- RANČ PRI STAREM OREHU
- KOZAREC VODE, PROSIM!
- PRIDELAVA IN UPORABA PROSA V 20. STOLETJU V PREKMURJU
- »EN KRUMPIČ IN EN BOB«
- Predstavitev projekta
- Listina kakovosti
- Sodelovanje v projektu POKI
- Informativne zloženke
- Študentje ocenjujejo krofe
- Kako prepoznati kakovost živil
- Better the british isles” Away from EU.The chancellor told jokes some at his own expense setting an upbeat tone for a government ready to take on the key change in a generation
- Srečanje 2006
- Category: Digitalna knjižnica
- Category: Diploma
- Category: Dosežki
- Naše diplomsko delo bilo prepoznano kot najboljše
- Še en uspeh naših študentov
- Naša diplomantka sodelovala na hackatonu o prehranski oskrbi starejših
- Naša diplomantka prišla med finaliste izbora za najboljše diplomsko delo na višjih strokovnih šolah
- Tadej Ščančar, izredni študent Višje strokovne šole, postal Naj vojak v letu 2020
- Naša predavateljica Vesna Poštuvan odgovarjala v reviji Viva na vprašanje in dileme glede aditivov
- NAŠ PIRIN POLNOZRNATI KRUH POSTAL INOVATIVNO ŽIVILO LETA 2021
- Višja strokovna šola je dobila novo ECHE listino
- Bili smo na proslavi rojstnega dne japonskega cesarja
- Nagrajeno likovno delo Tamare Rehar
- Energijski kruhek
- Tekmovanje v znanju in spretnosti
- Category: Izobraževanje Odraslih Obvestila
- Category: Mednarodno sodelovanje
- Ravnateljica Višje strokovne šole se je udeležila strokovne ekskurzije na Sicilijo
- Razpis za mobilnost v okviru konzorcija za mobilnost Skupnosti VSŠ Slovenije
- Razpis Erasmus+ 2018/19 – zaposleni
- Sandi Rozman – Mobilnost za namen prakse v Španiji
- Vanesa Brezinšek – Mobilnost za namen prakse v Španiji
- Obisk v Viseu-ju na Portugalskem
- Tečaj angleščine v Dublinu
- Razpis Erasmus+ 2017/18 – zaposleni
- Marko Keržan – Mobilnost za namen prakse v Španiji
- Tečaj angleščine na Malti
- Category: ERASMUS ARHIV
- RAZPIS ERASMUS+ 2024/25 ZA ŠTUDENTE
- MEDNARODNE AKTIVNOSTI višje šole v študijskem letu 2013/14
- Sodelovanje na mednarodnem kongresu slaščičarstva INTERSLAST
- Utrinki iz Poljske 2014
- Študijski obisk ravnateljice VSŠ na Portugalskem v Aveiru
- Razpis Erasmus individualna mobilnost 2013/2014 za zaposlene
- Programme food technology and nutrition
- Spletna stran ponudbe za študente: Erasmus individualna mobilnost-praksa
- Predavateljici mag. Malek in Poštuvan v Labosanu
- Erasmus mobilnosrt – Portugalska
- Pravila sodelovanja v programu Erasmus
- Erasmus-naslovi za opravljanje prakse
- Erasmus-nekaj naslovov za iskanje prakse
- Predstavitev Politehničnega inštituta Viseu na Portugalskem
- Category: Erasmus obvestila
- Predstavitev projekta Erasmus+
- Načrt za prednostna področja vključevanja v Erasmus+ projektih
- Predstavitev projekta mednarodne mobilnosti Erasmus+
- Predstavitev projekta mednarodne mobilnosti Erasmus+ za študente 2. letnika
- Podaljšanje trajanja mobilnosti za namen usposabljanja zaposlenih – razpis 2019
- Predstavitev projekta mednarodne mobilnosti Erasmus + za študente
- Erasmus+ delavnica za zaposlene
- Predstavitev projekta mednarodne mobilnosti ERASMUS + za študente 1. letnika rednega študija
- Predstavitev projekta mednarodne mobilnosti ERASMUS + za študente 2. letnika rednega študija
- Erasmus+ delavnica za zaposlene
- Predstavitev projekta mednarodne mobilnosti ERASMUS + za študente 2. letnika rednega študija
- Category: Mednarodni obiski na VSŠ
- Category: Mobilnosti študentov
- Zahvala študentov 2. letnika ob zaključku mobilnosti preko Erasmus+
- Praksa v okviru Erasmus+ Alenke Vodišek na Portugalskem
- Marko na Erasmus+ praksi v Vajdi na Hrvaškem
- Prvo Erasmus+ javljanje iz Portugalske
- Medeja Jevšnik – mobilnost za namen prakse v Španiji
- Meta Peruš – mobilnost za namen prakse v Španiji
- Boštjan Ivanuša – mobilnost za namen prakse v Španiji
- Patricija Salobir – mobilnost za namen prakse v Španiji
- Urška Gazvoda – mobilnost za namen prakse v Španiji
- Sabina Ratej – mobilnost za namen prakse v Španiji
- Mario Ornik – mobilnost za namen prakse v Španiji
- V študijskem letu 2018/19 osem študentov na praksi na Tenerifih
- Lea Krumpak – mobilnost za namen prakse v Španiji
- Kornelija Kuronja – mobilnost za namen prakse v Grčiji
- Barbara Brumen – mobilnost za namen prakse v Španiji
- Andreas Bogdan – mobilnost za namen prakse v Avstriji
- Ines Colarič – mobilnost za namen prakse v Avstriji
- Tekmovanje v poznavanju francoskih vin
- Category: Mobilnosti zaposlenih
- Predavateljica v Španiji
- Naša predavateljica na usposabljanju v Pontederi
- Naša predavateljica na usposabljanju v Berlinu
- Naša predavateljica na študijskem obisku v Valenciji
- Usposabljanje v Pragi na Češkem
- Usposabljanje na Irskem
- Predavateljici na otoku Tenerife
- Na partnerski šoli v Toulousu v Franciji
- Na fakulteti in o slaščičarstvu v Zagrebu na Hrvaškem
- Proizvodnja vina – Šibenik na Hrvaškem
- O pekarstvu in mlekarstvu v Zagrebu in Ludbregu na Hrvaškem
- Zanimivosti iz korejske kuhinje
- 13. mednarodni simpozij o ajdi v Bongpyeongu v Južni Koreji
- Ogled festivala ajde v Južni Koreji
- Ogledali smo si tržnico v Južni Koreji
- Bili smo v Južni Koreji
- Pridobivanje in analiziranje soli v Reki na Hrvaškem
- O ajdi v Luxembourgu
- Obisk laboratorija v Zadru na Hrvaškem
- Spoznavanje francoskih vin – Pariz, Francija
- Category: Razpisi mobilnosti in obvestila
- RAZPIS ERASMUS+ 2024/25 ZA ZAPOSLENE – podaljšan
- RAZPIS ERASMUS+ 2024/25 – ZA ŠTUDENTE
- Razpis ERASMUS+ 2023/24 – za študente – podaljšan
- Razpis ERASMUS+ 2022/23 za zaposlene – podaljšan
- Razpis ERASMUS+ 2022/23 – za študente – podaljšan
- Razpis Erasmus+ 2021/2022 – zaposleni
- Razpis Erasmus+ 2021/2022 – študenti
- Razpis Erasmus+ 2020/2021 – študenti – podaljšan
- Razpis Erasmus+ 2020/2021 – zaposleni – podaljšan
- Razpis Erasmus+ 2019/20 – študenti
- Razpis Erasmus+ 2019/20 – zaposleni
- Obvestilo o podaljšanju E+ razpisa za študente in zaposlene – 2018/19
- Razpis Erasmus+ 2017/18 – študenti
- Category: NOVICE
- Že tretja ekskurzija študentov 2. letnika
- Uspeh naše študentke na 68. tekmovanju Gostinsko turističnega zbora
- Obvestilo za vse prejšnje generacije študentov o pogojih vstopa v šolo
- POROČILO O EKSKURZIJI ŠTUDENTOV IC PIRAMIDA MARIBOR, VSŠ V AVSTRIJO
- NOVI UTRINKI IZ TERENSKIH VAJ PRI PREDMETU TBR
- Predavanje o razmerah na trgu dela
- Predavanje o duševnem zdravju mladih
- Eko-dan na IC Piramida
- Eko-dan na Srednji šoli za prehrano in živilstvo
- Category: ICP
- Prilagojeni odpiralni čas šolske knjižnice
- Naši dijaki blesteli na mednarodnem tekmovanju v Rigi
- Izjemen uspeh naših dijakinj Tine in Lune na mednarodnem tekmovanju na Slovaškem
- Obisk Oljarne Fram
- Razpis Erasmus+ za 4. letnike
- Poklicna matura – rezultati zimskega izpitnega roka
- Odličen nastop naših dijakov na regijskem prvenstvu v streljanju
- Japonski mojstri ajdovih rezancev ponovno pri nas
- Ela dosegla 2. mesto na državnem tekmovanju v EKO kvizu
- Obiskali smo Sejme okusov in Muzej čokolade
- Dijaki tehniške gimnazije v umetnostni galeriji in na ljubljanskem gradu
- Samoevalvacijsko poročilo 2023/24 VSŠ
- ZAKLJUČNI IZPIT- razpored zimski rok
- Vabilo dijakom 2. letnika NPI za Erasmus delovno prakso
- POKLICNA MATURA – razpored zimskega roka
- Šolski časopis Piramidnik
- Praznični bazar 2024
- Julija, Lucija, Nuša in Neli na Erasmus+ delovni praksi na Slovaškem
- Marijana, Mia in Špela na Erasmus praksi na Dunaju
- Ana, Ela in Tina na Erasmus praksi v Badnu
- Alja, Ana, Marisa in Urša na Erasmus+ praksi v Jablancu in Sisku
- Obiskali smo Državni zbor RS in Muzej novejše in sodobne zgodovine Slovenije
- Dan odprtih vrat na IC Piramida Maribor
- Izjemen uspeh naših dijakov na tekmovanju GTZ
- Štipendiranje Mlinotest
- Poklicna matura – prijava na zimski rok
- Tradicionalni slovenski zajtrk
- Svetovni dan diabetesa
- Certifikat in značka za sodelovanje v Tednih aktivnosti FoodEducators
- Vabilo na DAN ODPRTIH VRAT IC Piramida Maribor
- USPOSABLJANJA ZA PRIDOBITEV NPK
- Erasmus dnevi – Erasmus izdelki
- Svetovni dan kruha
- Dijakinja Karin dosegla bronasto medaljo na Interslastu
- Trening aktivnosti v okviru ERASMUS+ za grške učitelje
- 1. mesto na tekmovanju v peki jabolčnega štrudla na Prazniku kozjanskega jabolka
- Jesenski piknik
- Laura, Maja in Monja na Erasmus+ delovni praksi na Krku
- Nagrada in priznanje za sodelovanje v projektu Mlekastično – izberem domače
- Tekmovanje v znanju o sladkorni bolezni
- Evropski dan jezikov 2024
- Vabilo dijakom 2. letnika na Erasmus+ delovno prakso
- Vabilo dijakom 5. letnika na delovno prakso Erasmus+
- Bralni izziv za Piramidine srednješolce 2024/25
- Poklicna matura – rezultati jesenskega roka in podelitev spričeval
- Vpis izobraževanje odraslih za šolsko leto 2024/2025
- POKLICNA MATURA – razpored jesenskega roka
- REZULTATI spomladanskega roka poklicne mature
- Seznami učnih gradiv in potrebščin za šolsko leto 2024/25
- Erasmus delovna praksa za 3. letnike
- Štipendije za dijake slaščičarje
- Dopolnilni, popravni in predmetni izpiti
- Razporedi spomladanskega izpitnega roka
- Čistilna akcija
- Naša dijakinja Sara dokazala odlično znanje nemškega jezika
- Ecotrophelia Slovenije Junior 2024
- Zaključek projektnega tedna
- Dan zemlje
- Usposabljanje za NPK
- Obisk predavateljice iz Latvije
- Teja dosegla 2. mesto na mednarodnem tekmovanju v Rigi
- Srebrna in bronasta medalja na Cassovia Cup Košice 2024
- Odlični rezultati naše strelske ekipe
- Gojenje bukovega ostrigarja
- Tekmovanje v peki palačink
- DRŽAVNO TEKMOVANJE V EKOKVIZU
- Razpis Erasmus+ za 2. letnik NPI
- Informativni dan 2024
- Pust 2024
- Sejmi okusov in Pivovarski muzej
- Razpis Erasmus – 4. letniki
- Šola odprte kohezije
- Erasmus delovna praksa v Rovinju
- Praznični bazar 2023
- Razpis ERASMUS+ 2023/24 za zaposlene – podaljšan
- Strokovna ekskurzija v okviru vsebin aktivnega državljanstva
- Povabilo k sodelovanju na natečaju “Prešerna ustvarjalnost”
- Erasmus 5. letnik
- Tradicionalni slovenski zajtrk
- Odličen uspeh naših slaščičark
- Karierni sejem 2023
- Zaključek mednarodnega projekta HYBAKE in predstavitev spletne platforme hybake.com
- Tina, Sara, Luna in Laura zaključile Erasmus delovno prakso na Hrvaškem
- Dijakinja Teja dosegla tretje mesto na Interslastu 2023
- Janja in Špela uspešno zaključili delovno prakso na Krku
- Vabilo 2. letnikom na Erasmus delovno prakso v tujini
- Bralni izziv na piramidine srednješolce
- STROKOVNI POSVET “ONESNAŽEVALA V ŽIVILIH”
- Ogled mariborskih knjižnic in muzeja
- PRVI ŠOLSKI DAN
- Razpored popravnih, dopolnilnih in predmetnih izpitov – JESENSKI ROK
- Zaključni izpiti – RAZPORED JESENSKEGA ROKA
- Barbara, Mihaela, Lovro in Aljaž na Erasmus delovni praksi v Valencii
- Predavateljica na usposabljanju v Berlinu
- Proslava ob Dnevu državnosti in koncu pouka
- Zmagovalna ekipa Ecotrophelie junior 2023
- Možnost kadrovske štipendije
- Osvojeno 3. mesto v projektu Hrana ni za tjavendan
- Predavateljica v Španiji
- Obisk strokovnih sodelavk portugalske šole
- Seznam šolskih potrebščin za novo šolsko leto 2023/24
- Razpored zaključnih izpitov SPI in NPI
- Naravoslovni dan dijakov 1. letnikov NPI
- Vabilo bodočim dijakom 3. letnikov na delovno prakso v tujini – Erasmus+ KA1
- Ekskurzija 1. letnikov v Vitanje in na Roglo
- Ekskurzija 2. letnikov v Ljubljano
- Ekskurzija 3. letnikov v Prekmurje
- Ekskurzija 4. in 5. letnikov na Primorsko
- Razpored popravnih, dopolnilnih in predmetnih izpitov
- Naši dijaki zmagali na tekmovanju ECOTROPHELIA 2023
- Koordinatorici projektov Erasmus na okrogli mizi v Franciji
- Predstavitev novega Erasmus partnerja – KulIN
- Marcel, Teo in Kevin na tekmovanju ECOTROPHELIA SLOVENIJA Junior
- Vrhunske uvrstitve naših dijakinj in dijakov na mednarodnem tekmovanju v Rigi v Latviji
- Naše dijakinje Evelyn, Klara, Nina in Patricija na Švedskem v okviru projekta Erasmus+
- Dijakinja Tamara zmagovalka državnega prvenstva srednjih šol v streljanju s serijsko puško
- V uporabo predan šolski fitnes
- 4. letniki so Tehniko analize živil zaključili z ugotavljanjem trdote vode
- Naši učiteljici Mateja in Silva na treningu aktivnosti v Latviji v okviru mednarodnega projekta HYBAKE
- Vabilo dijakom 4. letnikov na Erasmus+ mobilnost
- DRŽAVNO TEKMOVANJE V EKOKVIZU
- Dijakinje Laura, Tadeja in Laura na delovni praksi v Badnu
- Bili smo odlični na strelskem tekmovanju
- Strokovna ekskurzija dijakov programa PTI – Sejmi okusov in ljubljanski grad
- Pust na IC Piramida Maribor
- Uspešna predstavitev na informativnem dnevu
- Eva, Nadja, Marcel in Teo na mobilnosti v Estoniji v okviru projekta Erasmus+
- Kadrovske štipendije za slaščičarje
- RAZPORED ZAKLJUČNIH IZPITOV 2023 »ZIMSKI ROK«
- IC Piramida odslej z nameščenim defibrilatorjem
- Luna, Renata in Špela na delovni praksi v Koprivnici v okviru projekta Erasmus+
- Drsanje v Ledni dvorani
- Praznični bazar IC Piramida Maribor
- Projekt Rastem s knjigo
- Ogled prazničnega Gradca in čokoladnice Zotter
- Delovna praksa dijakov 2. letnika SPI v Rovinju v okviru projekta Erasmus+
- Vabilo dijakom 5. letnikov na Erasmus+ izmenjavo
- Trening aktivnosti in partnerski sestanek v Litvi – projekt HYBAKE
- Pogovor z Aljažem in Lovrom, predstavnikoma dijaške skupnosti
- RAVNATELJEV DAN
- Naše dijakinje Laura, Sara, Tina, Ula in Urška na delovni praksi v Avstriji v okviru projekta Erasmus+
- Delavnica za učence OŠ Ludvika Pliberška Maribor
- Delavnica za učence OŠ Tabor I
- Navdušenje nad našimi panji, skrbjo za čebele in torto
- Delavnice na OŠ Videm
- Predavateljice na usposabljanju na Malti
- Uspešen zaključek usposabljanja za NPK
- Zaključna konferenca WholEUGrain
- Marcel Stojnšek in mentorica Tina Perko na nagradni ekskurziji ZOTKS
- Naša dijakinja Urška dosegla prvo mesto na Interslastu
- Zaključna konferenca projekta »Blended teaching and learning in VET schools«
- Kostanjev piknik in jesenske igre
- Ogled gledališke predstave Carmina Burana
- Zbirka dijaške poezije
- OKROGLA MIZA Z EVROPSKO KOMISARKO ELISO FERREIRA
- Trening aktivnosti v okviru projekta HYBAKE, Erasmus KA2
- BRALNA ZNAČKA ZA PIRAMIDINE SREDNJEŠOLCE
- Športni dan ob Dnevu slovenskega športa
- Volitve predsednika in podpredsednika dijaške skupnosti
- Bibliotekarska ura 1. letnikov v šolski knjižnici
- Vabilo dijakom 2. letnika SPI na delovno prakso v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Trgatev grozdja potomke Stare trte
- Ogled Univerzitetne knjižnice Maribor
- Športni dan
- Kulturni dan
- Obiranje jabolk v šolskem sadovnjaku
- Športni dan
- Možnost kadrovske štipendije
- Podpis memoranduma za večjo ponudbo in prepoznavnost polnozrnatih izdelkov v Sloveniji
- Usposabljanje mentorjev – nadaljnja usposabljanja
- Prvi šolski dan v šolskem letu 2022/23
- Ines, Ksenja, Lea in Timotej – mobilnost za namen prakse v Španiji
- Ustvarjalne delavnice
- VPIS – Izobraževanje odraslih in NPK
- RAZPORED ZAKLJUČNIH IZPITOV SPI IN NPI – jesenski rok 2022
- Podelitev maturitetnih spričeval dijakom 5. letnikov
- Anja, Tadeja, Thamarys, Kevin in Marcel na mobilnosti v Valencii v okviru projekta Erasmus+
- RAZPORED POPRAVNIH, DOPOLNILNIH IN PREDMETNIH IZPITOV – AVGUST 2022
- Osvojena bralna značka
- RAZPORED POPRAVNIH, DOPOLNILNIH IN PREDMETNIH IZPITOV – JUNIJ 2022
- Andreja Bračević – mobilnost za namen prakse v Španiji
- Aktivnost projekta »Blended teaching and learning in VET schools« v Mariboru
- Vabilo dijakom bodočih 3. letnikov na mobilnost v okviru projekta Erasmus+
- Naši dijaki uspešni na natečaju »Moja domovina – hodim po naši rodovitni zemlji«
- Potrebščine za šolsko leto 2022/23
- Obvestilo o zaprtju šolske knjižnice
- Nagradni izlet za dijake
- Trening aktivnosti za učitelje v Rigi v okviru projekta HYBAKE, Erasmus KA2
- RAZPORED POPRAVNIH IN PREDMETNIH IZPITOV
- Zaključni izpiti SPI in NPI – spomladanski rok
- Strokovna ekskurzija dijakov 3. letnika v Prekmurje
- Strokovna ekskurzija dijakov 5. letnika na Primorsko
- Strokovna ekskurzija dijakov 2. letnika v Ljubljano
- Strokovna ekskurzija dijakov 4. letnika na Primorsko
- Zlato priznanje Tadeji in Marcelu
- Naša predavateljica na usposabljanju v Galwayu na Irskem
- Izobraževanje odraslih – IZREDNI IZPITNI ROK MAJ 2022
- Projektni teden dijakov 3. letnika SPI
- Usposabljanje za pridobitev NPK Izdelovalec/izdelovalka sladic
- Sestanek projektnih partnerjev za projekt: “Kombinirane metode poučevanja/učenja v poklicnih šolah”
- Naša dijaka Tadeja in Marcel dosegla odličen rezultat na Mladi za napredek Maribora
- Francoska dijaka na IC Piramida Maribor v okviru projekta Erasmus+
- Strokovna ekskurzija dijakov 4. in 5. letnika – Sejmi okusov
- Vabilo dijakom 4. letnikov na mobilnost v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Dijaki mesarji iz Koprivnice na IC Piramida Maribor
- PIRAMIDA FEST 2024
- SKUPNE GOVORILNE URE
- Naše dijakinje Ema, Eva, Lejla in Nika ter učitelj Stanko na mobilnosti v Španiji v okviru projekta Erasmus+
- Podjetniško tekmovanje POPRI
- IC Piramida Maribor kot partner v projektu Erasmus+ KA2 “Kombinirano poučevanje in učenje v poklicnih šolah”
- TRENING AKTIVNOSTI V OKVIRU PROJEKTA HYBAKE
- SPROŠČANJE UKREPOV NA PODROČJU VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA
- Primanjkuje mesarjev, pekov in slaščičarjev
- Online predavanje: Kako izbrati ustrezno živilo?
- DAN ODPRTIH VRAT SREDNJE ŠOLE ZA PREHRANO IN ŽIVILSTVO
- Obrazi meseca decembra
- INFORMATIVNI DAN 2022
- BREZPLAČNO USPOSABLJANJE – Priprava kruhov, pekovskega peciva, testenin in drugih pekovskih izdelkov
- BREZPLAČNO USPOSABLJANJE – Slaščičarstvo med tradicijo in inovativnostjo
- Rženi kruhi – spletni tečaj
- Priprava in krašenje medenjakov
- Dijakinje Tina, Doroteja in Dženita ter učiteljica Mateja na delovni praksi v Koprivnici v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Nagradni natečaj A(se)štekaš?!?
- Daniela in Tamara na delovni praksi na Dunaju v okviru projekta Erasmus+
- “ON-line” MEDENJAKI – SPLETNI TEČAJ
- OD PIVA DO KRUHA
- Obrazi meseca novembra
- IC Piramida Maribor kot partner v projektu Erasmus+ KA2 “Kombinirano poučevanje in učenje v poklicnih šolah”
- Natečaj “Prešerna ustvarjalnost”
- Mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami in nasilju v družini
- Fotografski natečaj “NASMEH”
- Kulturni dan v Slovenskem narodnem gledališču Maribor
- Vabilo k izpolnitvi vprašalnika za pomoč pri oblikovanju strategije kulture v MOM 2022-2026
- VIRTUALNI KARIERNI SEJEM 2021
- BREZPLAČNO USPOSABLJANJE – Priprava kruhov, pekovskega peciva, testenin in drugih pekovskih izdelkov
- Mešani rženo-pirin kruh z dodatkom soka potomke “Stare trte” je naj Fala kruh 2021
- GTZ Postojna 2021
- Razpis Erasmus+ za dijake 5. letnikov
- Razpis Erasmus+ za dijake 2. letnikov
- Naše dijakinje Ajla, Alina in Mejrema ter učiteljica Tina na Krku v okviru projekta Erasmus+
- Bralna značka za Piramidine srednješolce
- Naši dijakinji Daša in Nadia ter učiteljica Dušanka v Rovinju v okviru projekta Erasmus+ KA1
- VESELA JESEN 2021
- POPRAVNI, PREDMETNI, DOPOLNILNI IZPITI
- AKREDITACIJA ERASMUS 2021 – 2027
- RAZPIS ERASMUS+ ZA DIJAKE 3. LETNIKOV
- IC Piramida Maribor na sejmu AGRA
- IZVEDBA POČITNIŠKIH DELAVNIC ZA OSNOVNOŠOLCE Z ZVEZO PRIJATELJEV MLADINE MARIBOR
- RAZPORED JESENSKEGA ROKA ZAKLJUČNIH IZPITOV PROGRAMOV SPI IN NPI
- KADROVSKE ŠTIPENDIJE ZA BODOČE MESARJE
- MUNERA 3 – Prijave na brezplačno usposabljanje “Slaščičarstvo – med tradicijo in inovativnostjo”
- Vpis – izobraževanje odraslih in NPK
- Delavnice v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Maribor
- NALEZIMO SE DOBRIH NAVAD
- RAZPORED ZAKLJUČNIH IZPITOV SPI 2021
- JESENSKI IZPITNI ROK, DOPOLNILNI in POPRAVNI IZPITI
- Erasmus projekt »Blended teaching and learning in VET schools«
- ŽUPAN ARSENOVIČ SPREJEL NAJBOLJŠE DIJAKINJE IN DIJAKE
- SEZNAM DELOVNIH ZVEZKOV IN POTREBŠČIN ZA ŠOLSKO LETO 2021/22
- EKO DAN DIJAKOV 2. LETNIKA NPI
- DRŽAVNO TEKMOVANJE V EKOKVIZU
- Poletni tabor MORS in mladi
- NAŠI DIJAKI USPEŠNI NA 38. SREČANJU MLADI ZA NAPREDEK MARIBORA
- Projektni teden dijakinj in dijakov 3. letnikov programa SPI
- PIRAMIDA FEST 2021
- BREZPLAČNO USPOSABLJANJE SLAŠČIČARSTVO – MED TRADICIJO IN INOVATIVNOSTJO
- SLAŠČIČARSKI TEČAJ Z ALMO REKIĆ
- Dijakinja Nataša dosegla bronasto priznanje
- DIJAŠKI DOM – PROMETNA ŠOLA MARIBOR
- ZAKLJUČEK NATEČAJA “PREŠERNA USTVARJALNOST”
- SODELOVANJE V RAZISKAVI O PANDEMIJI KORONAVIRUSA
- VPIS
- DIJAŠKI DOM LIZIKE JANČAR MARIBOR
- Posredovanje VPISNIH INFORMACIJ dijakom 5. letnika in/ali njihovim staršem
- Spletni tečaj izdelave pustnih krofov
- ICP KLEPETALNICA
- VABILO MUNERA 3
- VABILO na spletni dogodek PRILOŽNOSTI IN IZZIVI OB OKREVANJU V KMETIJSTVU, ŽIVILSTVU, GOSTINSTVU IN TURIZMU
- Spletni tečaj izdelave potice
- Dijakinja prejela tablico za izobraževanje na daljavo
- IC Piramida Maribor na virtualnem KARIERNEM SEJMU 2020
- Natečaj »Športamo, migamo, gibamo tudi med karanteno«
- Naši dijakinji prejeli računalnika za izobraževanje na daljavo
- REZULTATI šolskega tekmovanja iz znanja o sladkorni bolezni
- OBVESTILO učna prodajalna Ajda & Karamela
- Udeležba na festivalu “Računajte na nas!”
- Predavanju o odgovornem delu z odpadki
- JESENSKI IZPITNI ROK – dopolnilni in popravni izpiti avgust 2020
- VABILO ZA PRIDOBITEV NACIONALNE POKLICNE KVALIFIKACIJE
- VPIS V IZOBRAŽEVANJE ODRASLIH
- Rezultati fotografskega natečaja »UŽITNE ZDRAVILNE RASTLINE NAŠIH TRAVNIKOV IN GOZDOV«
- Projekt Safe2Food
- SAMOEVALVACIJSKO POROČILO 2018-2019
- POMOČ ZA DIJAKE
- OBVESTILO PIRAMIDA FEST 2020
- Tečaj eko predelave mesa s profesorjem Hermannom Jakobom – izdelava ekoloških mesnin
- Obiskali so nas koranti
- Tekmovanje dijakov za najboljšo podjetniško idejo – POPRI
- EKOKVIZ – državno tekmovanje
- Vabilo dijakom 4. letnikov za sodelovanje v projektu Erasmus+ KA1
- Študentki iz Brazilije in Češke našim dijakom popestrili šolsko uro
- KONOPLJA SICER NI SLADKA, JE PA VSEENO NAPOLNILA SLADKO DRUŽENJE
- VIŠJA STROKOVNA ŠOLA JE BILA DEL CAFOODFESTA 2019
- KEKSARNA DELAKORDA- povabilo k sodelovanju
- Dijaki 5. letnika v podjetju Stork d.o.o. in podzemnih rovih na Teznu
- PREDSTAVITEV PROJEKTA ŠTUDENTOV 1. LETNIKA
- POROČILO o strokovni ekskurziji v avstrijskih podjetjih in v mesto Gradec
- Dijaki in učitelji Obrtničke škole Koprivnica na delovni praksi v okviru projekta Erasmus+
- Dijakinje Daša, Ema in Tadeja ter učiteljica Jasna na Dunaju v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Novinarska konferenca projekta “Poučevanje o lokalnih in trajnostnih prehranskih sistemih”
- STARA TRTA SE JE KREPKO RAZPELA ČEZ SLADKO DRUŽENJE
- PREDSTAVITEV VIŠJE STROKOVNE ŠOLE NA KARIERNEM SEJMU 2019
- OTVORITEV PRAZNIČNE GRAJSKE TRGOVINE
- Etno caffe v Domu pod gorco
- Obisk Hemijsko-prehrambene tehnološke škole Beograd in ogled sejma “Etno hrana i piće”
- Dijaki in učiteljici Hemijsko-prehrambene tehnološke škole Beograd na delovni praksi v okviru projekra Erasmus+
- Sodelovanje v projektu EducLocalFOOD
- Dijaka Miha in Tilen ter učitelji Polonca, Rosvita in Romeo na mobilnosti v Estoniji v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Udeležba na Kariernem sejmu 2019
- 66. Gostinsko-turistični zbor Slovenije 2019
- Aktivnosti v okviru spodbujanja ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti med mladimi v letih 2019/2020
- Dijakinje Azra, Erina in Nika ter učiteljica Mateja na mobilnosti v Latviji v okviru projekta Erasmus+ KA1
- OKTOBRSKO SLADKO DRUŽENJE OB “ŠPORHERTU”
- Dijakinje Ana, Eva in Monika ter vodja MIC-a Gregor na izmenjavi v Valgi v Estoniji v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Dijakinje Eva, Lara in Nika ter učiteljica Veronika na mobilnosti v Rovinju v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Sodelovali smo na Interslastu 2019
- Sodelovanje na 12. Salonu VinDel
- V okviru projekta Spirit je svoje delovne izkušnje predstavil Denis Podlesnik
- Mobilnost učiteljev na srednji poklicni šoli v Salamanci v Španiji v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Tekmovanje v peki “štrudla” za naziv “štrudlmojstr-ca”
- Vabilo dijakom 2. letnikov k prijavi na mobilnost v okviru projekta Erasmus+KA1
- »VESELA JESEN 2019« NA IZOBRAŽEVALNEM CENTRU PIRAMIDA MARIBOR
- VABILO V BREZPLAČEN IZREDNI ŠTUDIJ V OKVIRU PROJEKTA MUNERA 3
- Dijakinji Tjaša in Laura ter učiteljica Dušanka v Malinski na Krku v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Trgatev Stare trte 2019
- Srebrno priznanje za prekmursko gibanico
- SEJEM AGRA 2019
- Štipendije za dijake
- Prosta vpisna mesta za redni študijski program ŽIVILSTVO IN PREHRANA
- Podelitev listin Europass mobilnosti
- Proslava ob dnevu državnosti
- OBISK UČITELJEV S FINSKIH ŠOL
- Poučevanje o lokalnih in trajnostnih prehranskih sistemih
- Slovesnost pri stoletni lipi
- Vabilo dijakom 3. letnikov za mobilnosti v šolskem letu 2019/20
- VABILO
- Obisk učencev OŠ Janka Padežnika
- Na partnerski šoli v Olaineu v Latviji
- Predaja ključa
- Udeležba na Kariernem sejmu MojeDelo.com – Maribor 2019
- Strokovna ekskurzija prvih letnikov na Ptuj
- Šolski čebelnjak
- Dobimo se ob petih – Nova Zelandija “Kivi planet”
- Parada učenja 2019
- Zaključna prireditev dijakov 3.a, 3.b in 3.c
- Uspešnost na prijavi za sredstva Erasmus+ KA1
- 3. Piramida Fest
- Okrogla miza z dr. Mirom Cerarjem
- Dijakinje iz Litve na delovni praksi v okviru Erasmus+
- Piramida FEST 2019 – ocenjevanje salam
- Srebrni priznanji na natečaju Mladi za napredek Maribora
- Dobimo se ob petih – Predstavitev knjige Slovenska etnična manjšina v BiH
- Piramida Fest 2019
- Mednarodno izobraževanje z učitelji za poučevanje o lokalnih trajnostnih prehranskih sistemih
- Viktorija in Urška v Göteborgu na Švedskem v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Obisk pri švedskih partnerjih
- Zlato priznanje na tekmovanju “Kdo ima najboljšo torto?”
- Clemence in Sylvain na delovni praksi v okviru projekta Erasmus+
- Tečaj predelave mesa s profesorjem Hermannom Jakobom
- Dobimo se ob petih – Pust, pust masten okoli ust
- Informativni dan na IC Piramida Maribor
- Usposabljanje v Londonu
- Informativna dneva 2019 na IC Piramida Maribor
- Pogovor z mladinskim pisateljem Primožem Suhodolčanom
- Dobimo se ob petih – Življenje, delo in ljubezen nekoč in danes
- Naš prvi rez potomke stare trte
- Oddaja Ljudje in zemlja
- Izpit Slaščičarski mojster na IC Piramida Maribor
- Tržnice poklicev
- Študenti iz tujine na IC Piramida Maribor v okviru projekta Meet the Native
- Razpis za mobilnost dijakov 4. letnikov v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Dobimo se ob petih – Iz babičine skrinje
- Kulturni dan za dijake IC Piramida Maribor
- Športni dan dijakov IC Piramida Maribor
- ŽELIMO VAM SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO 2019!
- Nika, Erina in Nataša po vrnitvi s predbožičnega Dunaja v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Udeležba na tekmovanju v podjetništvu “SPIRIT”
- Dobimo se ob petih – Klopotec, Volkmer in Maribor
- Izpit Mesarski mojster na IC Piramida Maribor
- Erina, Nataša in Nika na Dunaju v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Vita in Ana ter učiteljica Manja v Koprivnici v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Udeleženke projekta Erasmus+ v Koprivnici
- Učiteljice Hemijsko-prehrambene tehnološke škole Beograd na IC Piramida Maribor
- Usposabljanja za pridobitev NPK za poklic Izdelovalec/izdelovalka sladic
- ZDRAVA MALICA NA MESTNI OBČINI MARIBOR
- Razpis Erasmus+ 2018/19 – študenti
- Dijaka Karin in Dušan ter učiteljici Zdenki v Estoniji v okviru Erasmus+ KA1
- Sodelovanje na 11. Salonu VinDel
- DOBIMO SE OB PETIH – MED PLEMENI JUŽNE ETIOPIJE
- Dan pohorske omlete v Mariboru
- DELAVNICA DAWN
- Dijakinji Daliborka in Špela ter učiteljica Silva v Rovinju v okviru projekta Erasmus+KA1
- Tečaj angleščine v Belfastu
- Knjigobežnice fotozgodba
- Novo partnersko sodelovanje z latvijsko šolo
- Srebrni medalji na slaščičarskem tekmovanju Interslast v Tuhelju
- »VESELA JESEN 2018« NA IZOBRAŽEVALNEM CENTRU PIRAMIDA MARIBOR
- Ekskurzija v Salzburg, Legoland, München
- Strokovno osebje Hemijsko-prehrambene tehnološke škole Beograd na IC Piramida Maribor
- 65. Gostinsko-turistični zbor Slovenije 2018, Portorož 2018;
- Samoevalvacijsko poročilo 2017-2018
- Priznanje za najlepšo visoko gredo
- »VESELA JESEN 2018« NA IZOBRAŽEVALNEM CENTRU PIRAMIDA MARIBOR
- Trgatev Stare trte 2018
- Kulturni dan – Do začetka in nazaj in dogodek Kulturna šola 2018 na Osnovni šoli Franceta Prešerna
- Prispevek o dogodku ”Virtualni mlinar” v oddaji Spoznajmose.com
- Naša dijaka in učitelj na delovni praksi na Krku v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Obisk učiteljev partnerske šole iz Koprivnice v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Kadrovske štipendije za mesarje
- Sodelovanje na 9. festivalu prekmurske gibanice in prekmurske šunke
- Izobraževalni seminar: INOVATIVNI PRISTOPI USPOSABLJANJA MLADIH V MLEVSKEM SEKTORJU “VIRTUALNI MLINAR”
- Prenova garderobnih prostorov
- AGRA 2018
- Prvi šolski dan, 3. september 2018
- Nova partnerstva v okviru programa Erasmus+
- Zahvala za sodelovanje na Evropski in mednarodni okrogli mizi v Franciji
- Vpis v program Izobraževanje odraslih
- Šampanija, Francija – strokovno usposabljanje
- Francoska koordinatorica Erasmus+ projektov na IC Piramida Maribor
- Predstavitev mladih literatov pod Maistrovo lipo
- PREDAJA KJLUČA MODROSTI
- POHORSKA OMLETA – zajamčena tradicionalna posebnost
- Sodelovanje na prireditvi “Dobrote slovenskih kmetij 2018”
- Parada učenja 2018
- Literarni, likovni in fotografski natečaj
- Tečaj nemščine v Berlinu
- Naši dijakinji in vodstvo na MFR CFA Saint Michel Mont Mercure v Franciji v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Rezultati 52. srečanja mladih raziskovalcev Slovenije 2018
- Ekodan
- Raziskovalna naloga
- Obisk učencev OŠ Kamnica
- What Colour Mixture Should I Utilization in My Web-site And How It helps Your Visitors In the Long Run
- What Colour Blend Should I Use In My Website And How It can help Your Visitors In the Long Run
- What Colour Mix Should I Use In My Web page And How It helps Your Visitors To the Long Run
- What Colour Combo Should I Utilization in My Webpage And How It Will Help Your Visitors Over the Long Run
- What Colour Blend Should I Use In My Site And How It can help Your Visitors On The Long Run
- What Colour Collaboration Should I Use In My Web-site And How It can help Your Visitors Within the Long Run
- What Colour Collaboration Should I Use In My Web-site And How It helps Your Visitors For the Long Run
- What Colour Combination Should I Use In My Webpage And How It can help Your Visitors Over the Long Run
- What Colour Blend Should I Utilization in My Web page And How It Will Help Your Visitors Within the Long Run
- What Colour Collaboration Should I Use In My Webpage And How It can help Your Visitors Relating to the Long Run
- What Colour Combo Should I Utilization in My Webpage And How It can help Your Visitors To the Long Run
- What Colour Combination Should I Use In My Site And How It can help Your Visitors To the Long Run
- What Colour Mix Should I Use In My Webpage And How It Will Help Your Visitors Over the Long Run
- What Colour Collaboration Should I Utilization in My Web-site And How It Will Help Your Visitors At the Long Run
- What Colour Mixture Should I Use In My Site And How It helps Your Visitors At the Long Run
- What Colour Combination Should I Use In My Internet site And How It can help Your Visitors Relating to the Long Run
- What Colour Blend Should I Utilization in My Internet site And How It helps Your Visitors Around the Long Run
- What Colour Mix Should I Utilization in My Internet site And How It helps Your Visitors At the Long Run
- What Colour Blend Should I Utilization in My Webpage And How It can help Your Visitors Over the Long Run
- What Colour Combo Should I Use In My Web-site And How It Will Help Your Visitors In the Long Run
- What Colour Blend Should I Use In My Website And How It Will Help Your Visitors On The Long Run
- What Colour Combination Should I Utilization in My Website And How It Will Help Your Visitors Relating to the Long Run
- What Colour Mix Should I Use In My Website And How It helps Your Visitors Within the Long Run
- What Colour Blend Should I Use In My Website And How It Will Help Your Visitors Around the Long Run
- What Colour Combination Should I Use In My Web-site And How It can help Your Visitors Relating to the Long Run
- What Colour Mix Should I Utilization in My Site And How It Will Help Your Visitors In the Long Run
- What Colour Mix Should I Utilization in My Web page And How It helps Your Visitors For the Long Run
- What Colour Collaboration Should I Use In My Internet site And How It Will Help Your Visitors Relating to the Long Run
- What Colour Combo Should I Use In My Website And How It can help Your Visitors Relating to the Long Run
- What Colour Collaboration Should I Use In My Internet site And How It can help Your Visitors On The Long Run
- Posaditev potomke Stare trte
- Piramida Fest 2018
- Tekmovanje biotehniških šol
- Naša dijaka in učiteljica v Göteborgu na Švedskem v okviru projekta Erasmus+ KA1
- Naše dijakinje in učitelj na šoli v Alytusu v Litvi v okviru Programa Erasmus+ KA1
- A Secret Value in Any Company
- A new Secret Value in Each individual Company
- Any Secret Valuable in Each and every Company
- Your Secret Prize in Each Company
- Šolski vrt IC Piramide Maribor – Šolska Vrtilnica
- Dijaki iz Litve na IC Piramida Maribor v okviru programa Erasmus+
- Dobimo se ob petih – Vrača se pomlad
- Sports Games Today: Bet On line
- Sports Games Today: Bet Web based
- Sports Games Today: Bet Via the internet
- Sports Games Today: Bet Via the internet
- Soccer Games Today: Bet Web based
- Soccer Games Today: Bet On line
- Soccer Games Today: Bet Web based
- Soccer Games Today: Bet Via the internet
- Soccer Games Today: Bet Internet
- Sports Games Today: Bet Web based
- Soccer Games Today: Bet On-line
- Soccer Betting Odds
- Footballing Betting Possibilities
- Football Betting Odds
- Basketball Betting Chances
- Basketball Betting Possibilities
- Basketball Betting Probabilities
- Soccer Betting Odds
- Sports Betting Chances
- Basketball Betting Probabilities
- Basketball Betting Chances
- Nova partnerstva v okviru programa Erasmus+
- How to build the organisational excellence in schools – Kako zgraditi organizacijsko odličnost v šolah
- Dijaka iz Francije na IC Piramida Maribor v okviru programa Erasmus+
- Dobimo se ob petih s prof. dr. Janezom Bogatajem
- Tečaj eko predelave mesa s profesorjem Hermannom Jakobom
- Študijski obisk na IC Piramida Maribor
- Dobimo se ob petih – Koline ali Ni ga tiča čez prašiča!
- Predvečer slovenskega kulturnega praznika – Provansa, sivka in kulinarika
- Dijaki iz Litve na IC Piramida Maribor v okviru programa Erasmus+KA1
- Dobimo se ob petih – Poroka in pust med Pohorjem in Bočem
- Obisk učencev OŠ Pesnica
- Predavanje o odgovornem delu z odpadki
- Izdelava eko hrenovk
- Obisk učencev OŠ Franceta Prešerna Maribor
- Proslava ob Dnevu samostojnosti in enotnosti
- Dobimo se ob petih – Božič nekoč in danes s Tonetom Partljičem
- Lepe praznike, vesel božič in srečno novo leto 2018
- Uspešno sodelovanje našega učitelja na ECOTROPHELIA EUROPE 2017
- Nina, Nataša in Amadeja na Dunaju v okviru projekta Erasmus+
- Obiskali so nas učenci OŠ Malečnik
- Naše dijakinje na delovni praksi na Dunaju v okviru programa Erasmus+ KA102
- Etno caffe v Domu pod gorco
- Nov portal DijaskiSvet.si
- Tržnica poklicev na OŠ Dornava
- Obisk učencev OŠ Franceta Prešerna Maribor
- Udeležba na Kariernem sejmu 2017
- Hišni sejem Mantler
- Sodelovanje na 10. Salonu VinDel
- Promocija šole
- Srebrna medalja za slaščičarke
- Zlata medalja in zlato priznanje za peke
- Okrogla miza “Ohranjamo zdravje z zaupanjem do domačega”
- Gregor Gracer – Mobilnost za namen prakse v Španiji
- Endrit Morina – Mobilnost za namen prakse v Španiji
- Kuhanje v kotličkih na 17. Festivalu Stare trte
- 2. mesto na 9. tekmovanju v peki “štrudla” za naziv “štrudlmojstr-ca”
- Tekmovanje osnovnih šol v izdelavi jabolčnega zavitka v okviru prireditve “Vesela jesen”
- ZAKLJUČEK VESELE JESENI NA IC PIRAMIDA
- Trgatev Stare trte 2017
- Usposabljanje mentorjev
- Obisk šolskih svetovalk z Danske v okviru programa Erasmus+
- Etno caffe v Domu pod gorco
- Obisk japonskega veleposlanika nj. eksc. gospoda Keiji Fukuda
- Sodelovanje na 8. festivalu prekmurske gibanice in prekmurske šunke
- AGRA 2017
- Sodelovanje na AGRI 2017
- VPISNI LIST V PROGRAM ŽIVILSTVO IN PREHRANA
- Delovna praksa za 3. letnike na Dunaju
- Delavnica “Novosti v pekarstvu”
- Zaključna izpita izobraževanja odraslih
- Izobraževanje zaposlenih “Obvladovanje HACCP sistema”
- Lokalna hrana na krožniku naših dijakov
- Predstavitev domoljubnih pesmi ob spominski lipi
- Poklic mesar štipendiran tudi s strani Engrotuša
- Kuharska delavnica “Sodobna priprava dietnih obrokov v praksi”
- 3. regijsko srečanje Slovenske mreže zdravih šol na IC Piramida Maribor
- Predstavitev knjige “Ledene sladice”
- Zaključni izpiti izobraževanja odraslih
- Štipendije za deficitarne poklice
- Pogostitev na odprtju razstave “Debata o kuhinji”
- Etno caffe v Domu pod gorco
- Prvi festival pohorske omlete
- Moja domovina – “Gozdovi – les, naravno bogastvo in prihodnost moje domovine”
- Poklic mesar prodajalec štipendiran tudi s strani Mercatorja
- Mobilnost dijakov in osebja 2017-2019, Erasmus+ KA1 102
- Teden nezavržene hrane – trudimo se skozi vse leto
- Dobimo se ob petih – Nepozabna Indija, vtisi s potovanja in iz bivanja v samostanu
- Dobrote slovenskih kmetij
- Informacije o vpisu za šolsko leto 2017/2018
- Najvišje ocenjeno delo dijakov na zaključni razstavi
- Zaključeno 2. usposabljanje mentorjev
- Mednarodno srečanje koordinatork projektov izmenjave
- Zaključna prireditev dijakov 3.b, 3.c in 3.d
- Piramida Fest 2017
- “Dobimo se ob petih”, Iran skozi pogled slovenskega gospodarstvenika
- Študentki s Finske na izmenjavi
- Utrinki iz sodelovanja VSŠ na sejmu Medical v Gornji Radgoni
- DELAVNICA DAWN
- OBISK UČENCEV OŠ FRANCETA PREŠERNA MARIBOR Z UČENCI PARTNERSKIH ŠOL
- “DOBIMO SE OB PETIH”, SIRIJA – ZIBELKA CIVILIZACIJE
- PIRAMIDA FEST 2017
- Obisk iz Latvije v okviru projekta Erasmus+
- Tečaj eko predelave mesa s profesorjem Hermannom Jakobom – govedina
- Obiskali so nas učenci OŠ Malečnik
- Projektna naloga ob zaključkem izpitu
- Dobimo se ob petih – Japonska, dežela prihodnosti in starih običajev
- Fotografiranje sladoleda in ledenih sladic
- Kulturni dan s Prešernovim nagrajencem
- Ko bom velik bom …
- Mesečni dogodki v naši slaščičarni Ajda&Karamela – “DOBIMO SE OB PETIH”
- Z nami učenci OŠ Tabor I
- Lokalno pridelana hrana – vzgoja otrok in podpora domačemu okolju
- BILI SMO V JUŽNI KOREJI
- Mlinarstvo in pekarstvo
- Etno Caffe z Domom pod Gorco
- Obiskali smo Zavetišče za brezdomce
- RAZPIS ERASMUS+
- S kostanjevimi dobrotami v novemberski številki!
- Sodelovanje na Salonu VinDel 2016
- Zdrava prehrana z medom – tehniški dan za osnovno šolo
- Uspešni tudi v programu Mesar-prodajalec
- Uspešno zaključili usposabljanje »Izdelovalec kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način (NPK)«
- Zlati so tudi naši peki …
- 63. GTZ – Čestitke našim zlatim slaščičarkam!
- Kuhanje v kotličih – Festival stare trte 2016
- SAMOEVALVACIJSKO POROČILO 2015/16
- Naše sodelovanje na trgatvi Stare trte
- Potrdili smo certifikat za kakovost na 7. Festivalu prekmurske gibanice in prekmurske šunke
- Festival dobrega počutja 2016
- Šolsko leto 2016/17
- AGRA 2016
- Štipendije za dijake 1. letnikov smer pek in mesar
- Usposabljanje brezposelnih uspešno zaključeno
- Urbano čebelarstvo v IC Piramida Maribor
- Zaključek usposabljanja Promotor/ka zdrave prehrane
- Senzorične in mikrobiološke analize mesnin iz šolskih učnih delavnic
- Spominski tek okrog Kadetnice ob 160 letnici
- Proslava ob spominski plošči v spomin Rudolfu Maistru in skrbništvo naše šole za stoletno lipo
- Zaključek šolskega leta 2015/2016
- TRADICIJA OBRTI IN PODJETNIŠTVO MARIBORA – PODJETNIŠKI BOOM 11. 6. 2016
- Obisk članov Državnega izpitnega centra
- Sodelovanje z organizatorji prehrane v vrtcih in osnovnih šolah
- Obvestilo in urnik za vpisane v brezplačne programe usposabljanj
- KONFERENCA ZA PEKARSTVO, SLAŠČIČARSTVO IN MESARSTVO NA ŠVEDSKEM
- IC PIRAMIDA NA DOBROTAH SLOVENSKIH KMETIJ
- VPIS za brezplačno usposabljanje za brezposelne
- Ocenjevanje mlečnih izdelkov
- Svečana zaključna prireditev ob koncu šolanja dijakov Srednje šole za prehrano in živilstvo
- 13. simpozij “MLINARSTVO IN PEKARSTVO” 2016
- 2. tekmovanje v znanju in spretnostih za dijake in študente KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE
- Strokovna ekskurzija v Prekmurje
- Prispevek o Učilni OKUSOV v reviji Gostinec
- Strokovni ogled “Učnega poligona za samooskrbo Dole”
- Obisk nadarjenih učencev iz OŠ Slave Klavore Maribor
- Predstavitev v Učilni okusov v Ljubljani
- NAŠI UČITELJI PRI ŠVEDSKIH KOLEGIH
- Tekmovanje iz znanja matematike za dijake poklicnih šol
- Naši dijaki osvojili prvo mesto
- Festival čokolade Radovljica
- Obisk Biotehniškega centra Naklo
- Prispevek v izobraževalno-svetovalni oddaji Ljudje in zemlja na TV SLO 1
- Dijaka na praksi iz Švedske
- Štipendija in služba že v času šolanja!
- EKOKVIZ – PRVO MESTO NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU
- Strokovno srečanje – Dietna prehrana
- V sodelovanju s KGZ Maribor smo izvedli delavnico „PREDELAVA MESA – RAZSEK“
- TONE PARTLJIČ JE BIL FEBRUARSKI GOST SLADKEGA DRUŽENJA
- Povezovanja in nova sodelovanja z ekološkimi pridelovalci govedi s Pohorja
- Hvala za obisk na informativnem dnevu!
- Izobraževanje za slaščičarko … mnenje ob zaključku izobraževanja
- Pri nas se učita pekarstva francoska dijaka
- DELAVNICA MINI TORT IN DEKORACIJE
- Misli in mojstrovine ob zaključnem izpitu naših odraslih
- JANUARSKO SLADKO DRUŽENJE JE BILO DRUŽENJE Z ZDRAVILNIMI ZELIŠČI
- Praznične stojnice v decembru
- Medeno pecivo in dekoracija
- NA SLADKEM DRUŽENJU NAS JE GA. SCHERBAUMOVA SLADKO OČARALA
- NOVEMBRSKO SLADKO DRUŽENJE – AJDA – VEČ KOT LE HRANA REVEŽEV
- Pariz, s tabo smo.
- V objemu stare trte v mariborski Kadetnici
- Salon VinDel 2015 – osmi mednarodni sejem vina, delikates in kulinarike
- OKTOBRSKO SLADKO DRUŽENJE JE PRINESLO POKUŠINO SADNIH VIN
- Ocenjevanje medu in medenih pijačah
- Obiskali so nas učenci OŠ Pohorskega bataljona Oplotnica
- Petkove malice pripravljamo sami!
- Odprta vrata IC Piramida za osnovne šole
- Etno caffe Notranjska – kuharska urica
- Kakovost konzorcija BT šol
- SEPTEMBRSKO SLADKO DRUŽENJE Z MIŠO PUŠENJAK
- Razpis ERASMUS+
- AGRA 2015
- JUNIJSKO SLADKO DRUŽENJE JE ZAZNAMOVALA ENERGIJA
- Nagrajeni tekmovalci iz matematike
- TRADICIJA OBRTI IN PODJETNIŠTVO MARIBORA – PODJETNIŠKI BOOM 13. 6. 2015
- Sodelovanje na prireditvi “Dobrote slovenskih kmetij 2015”
- Delavnica z OŠ Mladika Ptuj
- Srečanje diplomantov Višje strokovne šole
- SLADKO DRUŽENJE IN VRTNARJENJE V HARMONIJI Z NARAVO
- Velikonočna dekoracija z osnovnošolci
- Delavnica: Izdelava pirhov
- Francoska dijaka na praksi v IC Piramida
- Izbran je nov logotip IC Piramida Maribor!
- Torta za Vida
- Nova spletna stran
- Download private instagram videos on iphone
- Možnostih študija in zaposlitve na Dunaju
- Razpis za imenovanje predavateljev v višješolskem programu Živilstvo in prehrana
- Pismo o nameri sodelovanja s Kangwonsko nacionalno univerzo iz Koreje
- Rezultati samoevalvacije
- Razpis o nameri
- EcoTrophelia Slovenija 2013
- Štuži št. 7 (2012)
- Projekt KAŠICA Z ŽLICE ZA NASMEJANO LICE 2011
- Štuži št. 6 (2011)
- Projekt telo in hrana v sliki 2011
- OŽIVLJAMO TATARSKO AJDO V SLOVENIJI
- Projekt VRELCI ZDRAVJA 2011
- Rezultati anket 2009/2010 in 2010/2011
- Evalvacija predavateljev
- Štuži št. 5 (2010)
- Projekt LUŠTREK V VSAKO KUHINJO
- Štuži št. 4 (2009)
- Projekt PRODUKTI EKOLOŠKIH, TURISTIČNIH IN DRUGIH KMETIJ NA SLOVENSKEM 2009
- Pogoji za napredovanje in dokončanje rednega študija
- Štuži št. 3 (2008)
- Projekt INGVER IN NJEGOVA SIMFONIJA 2008
- Splošno o prešerni ustvarjalnosti
- Sodelovanje z Društvom živilskih in prehranskih strokovnih delavcev SV Slovenije
- Štuži št. 2 (2007)
- Projekt PIVO PIJAČA SVETA 2007
- Projekt ALI VEMO KAM NALOŽITI DENAR 2007
- Projekt META 2006
- Štuži št. 1 (2006)
- Projekt ŠTUŽI NAS DRUŽI 2015
- Category: MIC
- Category: SREDNJA ŠOLA
- Samoevalvacijsko poročilo 2022/2023
- INFORMATIVNI DAN SREDNJE ŠOLE ZA PREHRANO IN ŽIVILSTVO
- Šolska publikacija
- Samoevalvacijsko poročilo 2020/21
- Samoevalvacijsko poročilo 2019/20
- Čebelarski panji
- Etno caffe Dalmacija – kuharska urica v Domu pod gorco z našimi dijaki
- Tekmovanje Ajda in kulinarika
- Matematično tekmovanje
- Vrnitev dijakov 2. Letnika Srednje šole za prehrano in živilstvo z dvomesečnega praktičnega usposabljanja na Dunaju!
- Projekt: Dvig socialnega in kulturnega kapitala (SKK)
- Vabilo dijakom za sodelovanje v Erasmus+
- Poletni umetniški kampus za mlade
- Zumba z Sebastianom
- EKOlistina
- RAZVOJ NOVEGA IZDELKA
- DRŽAVNO TEKMOVANJE
- USPEŠNI V NOVEM MESTU
- Comenius European food habits
- BROŠURA PRIMEROV DOBRE PRAKSE “COMENIUS V ŠOLI”
- PROJEKT COMENIUS SOKRATES
- COMENIUS – STALNO STROKOVNO IZPOPOLNJEVANJE
- Toulouse, Francija
- ŠVEDSKA – GETEBORG
- OBISK FRANCOSKIH DIJAKOV NA NAŠI ŠOLI
- PROJEKT LEONARDO DA VINCI ZA MOBILNOST UČITELJEV
- OBISK NAŠIH DIJAKOV NA ŠVEDSKEM
- PROJEKT EPIDORGE
- PROJEKT ATTRAPPE
- PRISPEVEK LDV 2012 13 Francija Ida in Filip
- Izmenjava dijakov
- Turčija
- 50 let Živilske šole Maribor
- Category: VIŠJA ŠOLA
- Zaščiteno: TŽI – dosežene točke
- Obvestilo -uradne ure RŠŠZ
- Zagovori diplomskih del april – 2025
- Uspeh študentke 2. letnika na pofinalih POPRI
- Mlečna ekskurzija študentov 2. letnika
- Odličen dosežek Evelyn in Eme
- Obisk strokovnjaka iz Tovarne podjemov
- Strokovna ekskurzija 2. letnikov
- Izjemen uspeh naših študentk na tekmovanju Več znanja za več turizma
- Vabljeno predavanje za 2. letnike
- Sodelovanje ekipe 2. letnikov na festivalu “Več znanja za več turizma”
- Študenti 2. letnika sodelovali na Prazničnem bazarju
- Še eno vabljeno predavanje za 2. letnike
- Vabljeno predavanje za 2. letnike
- Tudi 1. letniki na strokovni ekskurziji
- Še tretja strokovna ekskurzija 2. letnikov
- Študenti na tradicionalnem slovenskem zajtrku
- “Predmartinova” strokovna ekskurzija 2. letnikov
- 1. letniki na kulturnem potepu
- 2. letniki so se udeležili Vindela
- Predavanje v sklopu vseživljenjske karierne orientacije
- Uspeh Višje šole na Interslastu
- Utrinek iz vaj pri predmetu “Prehrana in dietetika”
- Uradni zaključek programa “Strokovnjak/strokovnjakinja za izvajanje medicinsko predpisanih diet”
- Prva strokovna ekskurzija 2. letnikov
- Uradne ure referata za študijske in študentske zadeve – redni študij
- Zaključna strokovna ekskurzija 2. letnikov
- Zaključek projekta 1. letnikov
- Strokovna eksurzija pri predmetu nemščina
- Ekipa 2. letnika na finalu POPROV
- Strokovna ekskurzija študentov 2. letnika
- Vabljeno predavanje za študente 2. letnika
- Samoevalvacijsko poročilo 20222/23 VSŠ
- Strokovna ekskurzija 2. letnikov
- Uspešen zaključek predmeta Trženje v živilstvu in prehrani
- Bogate študijske aktivnosti študentov 1. letnika
- Študentom 2. letnika se res dogaja
- Tudi na Višji šoli smo imeli tradicionalni slovenski zajtrk
- Strokovna ekskurzija 2. letnikov v Prekmurje
- Ema in Evelyn s srebrnim priznanjem
- Mednarodno tekmovanje Interslast – drugič
- Strokovna ekskurzija študentov 2. letnika
- Udeležba Višje strokovne šole na Interslastu
- Vabilo na strokovni posvet “Onesnaževala v živilih”
- Zaščiteno: ŽAŽ – pogoji za pristop na izpit
- Ekskurzija študentov 2. letnika
- Vabljeno predavanje pri predmetu ZKN
- Februarska ekskurzija 2. letnikov
- Zaključek natečaja “Prešerna ustvarjalnost”
- Aplikacija za oceno vnosa vitamina D
- Še ena strokovna ekskurzija študentov 2. letnika
- Samoevalvacijsko poročilo 2021/22 VSŠ
- Strokovna ekskurzija študentov 2. letnika
- Višja strokovna šola zaključila akcijo darovanja kilometrov
- Razpis za štipendiranje nadarjenih študentov
- SPREJET ZAKON ZA UREJANJE POLOŽAJA ŠTUDENTOV
- Predstavitev marketinških idej pri predmetu Trženje v živilstvu in prehrani
- Samoevalvacijsko poročilo 2020/21 VSŠ
- Samoevalvacijsko poročilo 2019/20 VSŠ
- TERENSKE VAJE PRI PREDMETU TRB
- Samoevalvacijsko poročilo 2018/19 VSŠ
- Samoevalvacijsko poročilo VSŠ 2017/2018
- Samoevalvacijsko poročilo VSŠ 2016/2017
- USPEH ŠTUDENTA MARKA KERŽANA
- Samoevalvacijsko poročilo Višje strokovne šole za študijsko leto 2015/16
- Samoevalvacijsko poročilo 2014/2015
- Poročilo o projektu “ZELENO JE ZDRAVO”
- INFORMATIVNI DAN
- Nove ideje za izdelke
- Mlinarstvo in pekarstvo
- Utrinki iz podelitve diplom – 2016
- Zloženka – program živilstvo in prehrana
- Glasilo študentov Štuži
- MAJSKO SLADKO DRUŽENJE SMO NAMENILI ZDRAVILOM
- Srca za Valentinovo
- Bili smo na 7. Informativi v Ljubljani
- Študentje so povezovali tradicijo z novimi trendi v prehrani
- Inovacijski projekt SLADKO ZDRAVJE 2014
- Koledar PROSO 2015
- Samoevalvacijsko poročilo 2013/14
- Študentje VSŠ imajo nov študentski svet
- »Kar sejemo to žanjemo«
- Člani komisije za spremljanje in zagotavljanje kakovosti 2014/15
- Naš študent Venta v razburljivem finalu na koncu peti
- ŠTUDENTSKA SKUPNOST V ŠTUDIJSKEM LETU 2013/14
- samoevalvacijsko poročilo za 2012/13
- SODELOVANJE VIŠJE ŠOLE Z MEDIJI V ŠTUDIJSKEM LETU 2013/14
- PROJEKTNO DELO ŠTUDENTOV V ŠTUDIJSKEM LETU 2013/14
- Štuži št. 9 (2014)
- Testenine iz tatarske ajde
- DOBRE PRAKSE SODELOVANJA MED IZOBRAŽEVALNIMI USTANOVAMI IN GOSPODARSTVOM
- Samoevalvacijsko porocilo 12/13
- Poročilo za 2011/12
- Poročilo 2010/11
- Samoevalvacijsko poročilo 2010
- Samoevalvacijsko poročilo 2009
- Samoevalvacijsko poročilo 2008
- 6 poslovnik kakovosti
- Štuži št. 8 (2013)
- EcoTrophelia Slovenija 2013
- Testiranje na CELEAKIJO in delavnica
- Tatarska ajda in razvoj novih izdelkov
- OBISK NAKVIS-a na višji šoli
- Rezultati evalvacij 2011/12
- Člani komisije za spremljanje kakovosti 2012_2013
- Projekt Z DREVES ZA POJEST 2012
- PRIZNAVANJE ZNANJA
- Packers set to make ticket pricesThe Packers will be raising ticket prices again next season. The team announcing each ticket raises by $7. Allison’s legal practitioner
- Vrednote, ki jih gojimo udeleženci izobraževanja na VSŠ-rezultati ankete
- Pravilnik o diplomiranju
- Več znanja za več turizma
- Category: Aktivnosti na VSŠ
- Strokovni posvet “Onesnaževala v živilih”
- Strokovna ekskurzija 1. letnikov v Avstrijo
- Zaključna strokovna ekskurzija študentov
- Obisk študentov in predavateljice iz Martinika
- Predstavitev zaključka projekta študentov 1. letnika
- Tridnevni spomladanski jedilnik Piramida Festa 2023
- Erasmus+ mobilnost naše predavateljice v Španiji
- Erasmus+ obisk na Martiniku
- Strokovna ekskurzija izrednih študentov
- Predstavitve marketinških projektov študentov 2. letnika
- Predmet PSV ni samo sedenje v predavalnici
- Strokovna ekskurzija študentov 2. letnika
- Obisk predstavnikov Pivovarne Laško Union
- Postavitev “študentske mimobežnice”
- Vabljeno predavanje za študente 1. letnika
- Študenti 1. letnika v Univerzitetni knjižnici Maribor
- Višja strokovna šola je podpisala sporazum s Taste of Peace
- Uspeh naše študentke na Interslastu
- Medpredmetna ekskurzija študentov 1. letnika
- Srečanje Kluba diplomantov Višje strokovne šole
- Strokovna ekskurzija predavateljev in sodelavcev Višje strokovne šole
- Naša predavateljica na usposabljanju v Združenem kraljestvu
- Bili smo na zero waste sejmu
- Sodelovali smo na 17. Simpoziju mlinarstva, pekarstva in slaščičarstva
- Naša predavateljica na konferenci Food Choice & Eating Motivation
- Strokovna ekskurzija študentov 1. letnika pri predmetu nemščina
- Zaključek projekta študentov 1. letnika pri predmetu EMP
- Ravnateljica VSŠ je bila na študijskem obisku v Oxfordu
- ŠTUDIJSKI OBISK V LEIPZIGU
- Ekskurzija študentov 2. letnika
- Izdelava sveč iz odpadnega olja
- PREDAVANJE O RAZMERAH NA TRGU DELA
- ZAKLJUČEK NATEČAJA “PREŠERNA USTVARJALNOST”
- ZAKLJUČEK DECEMBRSKE DOBRODELNE AKCIJE
- Razpis kulturnega natečaja “Prešerna ustvarjalnost”
- VABLJENO PREDAVANJE O DUŠEVNEM ZDRAVJU MLADIH
- NAŠI PREDAVATELJICI NA USPOSABLJANJU NA OTOKU HVARU
- KULTURNI POTEP ŠTUDENTOV PRVEGA LETNIKA
- Še ena ekskurzija študentov 2. letnika
- Naši predavateljici na usposabljanju v Toplicah Sv. Martin d.o.o., v Sv. Martinu na Muri, Hrvaška
- Zaključek natečaja “Prešerna ustvarjalnost”
- Sodelovanje na XI. mednarodni konferenci Prehrana, gibanje in zdravje
- OBJAVA NATEČAJA “PREŠERNA USTVARJALNOST”
- PREDSTAVITEV VIŠJE ŠOLE NA KARIERNEM SEJMU
- Ekskurzija študentov 1. letnika v Avstrijo
- PREDAVANJE NA TEMO POŽARNE VARNOSTI
- Izid knjige Dobrote brez glutena
- Sodelovanje na božično kulinaričnem vrtiljaku 2019
- Strokovna ekskurzija 1. letnikov po avstrijskih podjetjih
- Zaključek projektnega dela študentov 1. letnika
- Pridobivanje soli – Nin na Hrvaškem
- Japonski mojstri pri izdelavi ajdovih rezancev “soba”
- Zlato priznanje na Svetovnem kongresu konoplje
- Category: OBVESTILA
- Podjetje MTC SL iz Murske Sobote išče živilskega tehnologa
- KO SE TIMSKO DELO POVEŽE S KULTURO IN SE UTRNEJO MISLI ŠTUDENTOV V JAPONSKI OBLIKI POEZIJE HAIKU
- RAZPORED ZAKLJUČNI IZPIT SPI Spomladanski izpitni rok 2020
- Zaščiteno: IZREDNI ŠTUDIJ – REZULTATI 1. DELNEGA IZPITA SKŽ 19. 12. 2018
- URNIK – IZREDNI ŠTUDIJ
- Razpis za imenovanje predavateljev višjih šol 2018/2019
- OBVESTILO – redni študenti
- HIŠNI RED velja za vse udeležence izobraževanja na šoli
- Zbornik
- Štuži št. 12 (2017)
- Štuži št. 11 (2016)
- Štuži št. 10 (2015)
- Projekt “Kar sejemo, to žanjemo”
- Global hemp food innovation 2017 (Tekmovanje v inovativnih vrstah jedi iz konoplje)
- Prevzem študentskih izkaznic in gesel za prijave na izpite
- AGRA 2017
- PODALJŠAN STATUS ŠTUDENTA (do 30. 11. 2017)
- Utrinki iz podelitve diplom – 2017
- RAZPIS za pridobitev naziva predavatelj/-ica višje šole za višješolski program Živilstvo in prehrana
- Študentski svet VSŠ
- 3.TEKMOVANJE KBTŠ
- Zaščiteno: REZULTATI 1. DELNEGA IZPITA SKŽ 29. 11. 2016
- 2. LETNIK REDNI in IZREDNI ŠTUDIJ – RAZPIS ZA IZVEDBO ERASMUS+ MOBILNOSTI ŠTUDENTOV ZA PRAKSO – STUDENT PLACEMENT MOBILITY–
- Študenti obiskali državni zbor
- Category: DIJAKI
- Obvestilo za dijake ob začetku novega šolskega leta
- FANTASTIČEN USPEH NAŠIH DIJAKINJ NA TEKMOVANJU V PEKI »ŠTRUDL«
- Tovarna olja GEA d.o.o. – prosta delovna mesta
- Ureditev eAsistenta za starše
- SPOMLADANSKI IZPITNI ROK, DOPOLNILNI in POPRAVNI IZPITI julij 2020
- RAZPORED POPRAVNIH IN PREDMETNIH IZPITOV – izredni rok maj 2020 27. 5. 2020 – 28. 5. 2020
- Rezultati nemškega bralnega tekmovanja “Pfiffikus” 2020
- Razglasitev rezultatov Mladi za napredek Maribora 2020
- Fotografski natečaj »UŽITNE DIVJE RASTLINE NAŠIH TRAVNIKOV IN GOZDOV«
- RAZPORED ZAKLJUČNIH IZPITOV 2020 (zimski rok)
- Čokoladnica Zotter in predbožični Gradec
- Dokončaj ali nadaljuj šolanje in si povrni stroške srednješolskega izobraževanja.
- Pustno rajanje
- Šolsko in državno tekmovanje iz nemščine
- Zaključna prireditev slaščičarjev, pekov in mesarjev
- 2. mesto na državnem tekmovanju “Etnološke in kulinarične značilnosti Slovenije”
- Bryan Rust JerseyAssociated with plant species bloom among the prairie grasses
- Category: KNJIŽNICA
- Category: ŠTUDENTI
- KARIERNO IZOBRAŽEVANJE ZA VIŠJEŠOLSKE ŠTUDENTE
- Uradne ure referata za študentske zadeve za redne študente
- Utrinki iz podelitve diplom – 2021
- SEMINARSKE VAJE MALO DRUGAČE – praznovanje sv. Martina
- Srečanje diplomantov – 2017
- Obvestilo – Prehod iz programa Živilstvo v program Živilstvo in prehrana
- custom penguins jerseyWhich enjoy and flourish under paid for status
- Gradivo Od zamisli do izvedbe diplomske naloge
- Geslo za elektronsko prijavo na izpit
- ECOTROPHELIA SLOVENIJA
- Jamieson is still the key to the Six Nations O
- Category: Pojavljanje v medijih
- Nagrajeni inovativni krof Evelyn in Eme
- Posnetek iz Prazničnega bazarja 2023
- Nagrajeni dijaki IC Piramida Maribor
- Predavateljica VSŠ o koristnosti vitaminov
- MNOŽIČEN ODPOKLIC ŽIVIL
- Naš nagrajen pirin polnozrnati kruh predstavljen tudi v Poslovnem mikrofonu Radia Maribor
- Predstavitev IC Piramida Maribor v oddaji Ljudje in zemlja
- O nagrajenem pirinem polnozrnatem kruhu tudi v jutranjem programu Radia Maribor
- O našem nagrajenem pirinem polnozrnatem kruhu na Tele M
- O nagradi za naš pirin polnozrnati kruh v Večerovi prilogi Štajer’c
- Na pustni torek smo bili gostje Koristnic na Radiu Maribor
- Vodja MICa Gregor Sok v Koristnicah Radia Maribor
- Dr. Tina Perko je bila gostja Tele M ob slovenskem dnevu hrane
- Dr. Tina Perko o martinovem na NET TV
- Matjaž Kološa v Koristnicah Radia Maribor o kisanju zelja in repe
- Category: Utrinki
- Category: VSŠ Urniki