HORVAT, Matjaž, 1997-
Zmanjšanje izgub sirupa pri polnjenju pijač v podjetju Radenska d. o. o. : diplomsko delo / Matjaž Horvat. – Maribor : [M. Horvat], 2023. – XI, 44 f. : ilustr. ; 30 cm
Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/151154179/134951/Horvat_Matjaž_diplomska_2023.pdf
KOTAR, Patricija, 2001-
Uporaba bučnega olja in bučnih semen pri izdelavi paštet : diplomsko delo / Patricija Kotar. – Maribor : [P. Kotar], 2023. – IX, 52 f. : ilustr. ; 30 cm
Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/165476099/134958/Kotar_Patricija_diplomska_2023.pdf
OGRIZEK, Romeo
Uporaba in vpliv različnih dodatkov na senzorične lastnosti mesnih emulzij : diplomsko delo / Romeo Ogrizek. – Maribor : [R. Ogrizek], 2023. – X, 50 f. : ilustr. ; 30 cm
Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/152802563/134963/Ogrizek_Romeo_diplomska_2022.pdf
ROŠAR, Iris
Potencialno podaljšanje roka uporabnosti mletemu govejemu mesu z dodatkom mikroorganizmov : diplomsko delo / Iris Rošar. – Maribor : [I. Rošar], 2023. – XI, 86 f. : ilustr. ; 30 cm
Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/148304643/134965/Rošar_Iris_diplomska_2023.pdf