DOVEČAR, Polona
Razvoj in kakovost novega izdelka v kategoriji konzerviranih mesnih izdelkov – šunka protea : diplomsko delo / Polona Dovečar. – Maribor : [P. Dovečar], 2022. – X, 59 f. : ilustr. ; 30 cm

Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/131976451/116161/Dovečar_Polona_diplomska_2022.pdf

 

KRAVCHENKO, Yulia
Vpliv temperature penine ob degoržiranju na izgubo vezanega CO2 : diplomsko delo / Yulia Kravchenko. – Maribor : [Y. Kravchenko], 2022. – X, 66 f. : ilustr. ; 30 cm

Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/126944771/116189/KRAVCHENKO_Yulia_diplomska_2022.pdf

 

MAK, Marko
Mesec ajde v gostišču Jelenov greben : diplomsko delo / Marko Mak. – Maribor : [M. Mak], 2022. – X, 59 f. : ilustr. ; 30 cm

Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/125566211/116193/Mak_Marko_diplomska_2022.pdf

 

RAMŠAK, Matic
Analiza prevodov navodil uporabe prehrambnih izdelkov : diplomsko delo / Matic Ramšak. – Maribor : [M. Ramšak], 2022. – XIII, 51 f. : ilustr. ; 30 cm

Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/147716611/116196/Ramšak_Matic_diplomska_2022.pdf

 

 

STOŽIR, Zala
Vpliv vrste soja bukovega ostrigarja na vsebnost proteinov, pepela in vode : diplomsko delo / Zala Stožir. – Maribor : [Z. Stožir], 2022. – X, 31 f. : ilustr. ; 30 cm

Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/147762179/116214/STOŽIR_Zala_diplomska_2022.pdf

 

ŠKRILEC, Jernej
Določanje bakterij vrste Salmonella enterica s standardno metodo po ISO 6579:2002 in modificirano metodo z gojiščem TBG in Compact Dry : diplomsko delo / Jernej Škrilec. – Maribor : [J. Škrilec], 2022. – X, 50 f. : ilustr. ; 30 cm

Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/107318019/116226/Škrilec_Jernej_diplomska_2022.pdf

 

TACER, Eva
Postopek preusmeritve konvencionalne pridelave mleka v ekološko : diplomsko delo / Eva Tacer. – Maribor : [E. Tacer], 2022. – X, 46 f. : ilustr. ; 30 cm

Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/107570947/116229/Tacer_Eva_diplomska_2022.pdf

 

TIČ, Ana
Analiza suhih jabolčnih tropin in proces sušenja : diplomsko delo / Ana Tič. – Maribor : [A. Tič], 2022. – XI, 46 f. : ilustr. ; 30 cm

Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/132045059/116281/Tič_Ana_diplomska_2022.pdf

 

ZAGORŠEK, Jasmina
Veganstvo – dostopnost prehranskih dopolnil in možnost veganskega obroka na delovnem mestu : diplomsko delo / Jasmina Zagoršek. – Maribor : [J. Zagoršek], 2022. – X, 54 f. : ilustr. ; 30 cm

Dostopno tudi na: https://d.cobiss.net/repository/si/files/147959811/116283/ZAGORŠEK_Jasmina_diplomska_2022.pdf