BREZNIK, Martina, živilstvo, 1998-
Razvoj novega piva v pivovarni Time brewery : diplomsko delo / Martina Breznik. – Maribor : [M. Breznik], 2021. – X, 55 f. : ilustr. ; 30 cm
Dostopno tudi na:
https://d.cobiss.net/repository/si/files/82065155/96643/Breznik_Martina_diplomska_2021.pdf/terms
GOLOB, Špela, živilstvo, 1998-
Izdelava zgornjesavinjskega želodca v Mesariji Lečnik : diplomsko delo / Špela Golob. – Maribor : [Š. Golob], 2021. – IX, 50 f. : ilustr. ; 30 cm
Dostopno tudi na:
https://d.cobiss.net/repository/si/files/82078723/96645/Golob_%C5%A0pela_diplomska_2021.pdf/terms
HORVAT, Rok, 1990-
Izboljšanje postopka CIP čiščenja v siruparni Radenske d. o. o. : diplomsko delo / Rok Horvat. – Maribor : [R. Horvat], 2021. – XI, 48 f. : ilustr. ; 30 cm
Dostopno tudi na:
https://d.cobiss.net/repository/si/files/90050819/96647/Horvat_Rok_diplomska_2021.pdf/terms
SENICA, Ines
Zaščita blagovne znamke slaščičarstva Senica : diplomsko delo / Ines Senica. – Maribor : [I. Senica], 2021. – X, 81 f. : ilustr. ; 30 cm
Dostopno tudi na:
https://d.cobiss.net/repository/si/files/66023427/96649/Senica_Ines_diplomska_2021.pdf/terms
SLANIČ, Valentina
Razvoj različnih vrst testenin za potrebe dejavnosti na kmetji [i. e. kmetiji] : diplomsko delo / Valentina Slanič. – Maribor : [V. Slanič], 2021. – XI, 77 f. : ilustr. ; 30 cm
Dostopno tudi na:
ŠKROBAR, Doroteja
Izdelava suhe salame z bučnimi semeni in zaseke z bučnim oljem ter bučnimi semeni : diplomsko delo / Doroteja Škrobar. – Maribor : [D. Škrobar], 2021. – XIII, 72 f. : ilustr. ; 30 cm
Dostopno tudi na: