Vas zanima ustvarjanje sladkih dobrot? V kolikor ste odgovorili pritrdilno, smo pravi naslov za vas 🙂

Izobraževalni center Piramida Maribor v okviru projekta MUNERA 3 v mesecu februarju načrtuje začetek usposabljanja Slaščičarstvo med tradicijo in inovativnostjo.

Pričetek usposabljanja je predviden v torek, 15. 2. 2022 ob 16. uri na Izobraževalnem centru Piramida Maribor, Park mladih 3, 2000 Maribor.

Praktični del usposabljanja bo izveden v slaščičarskih delavnicah. Usposabljanje traja 85 pedagoških ur. Termini izvajanja usposabljanja so načrtovani ob torkih in četrtkih popoldan.

Vsebina usposabljanj:

  • Izdelava tradicionalnih sladic (potice, keksi, zavitki, kolači, medeno pecivo, sladice iz polnovrednih mok).
  • Izdelava inovativnih sladic (torte in okraševanje torta, kozarčne in porcijske sladice, presne in brezglutenske sladice).

Poleg omenjenih vsebin se boste seznanili še z HACCP-om in higieno v živilskih obratih, surovinah in tehnoloških postopkih v slaščičarstvu, senzorično analizo izdelkov ter ustreznim deklariranjem izdelkov.

Pogoji za vključitev:

  • Status zaposlene osebe, samostojnega podjetnika ali kmetovalca.
  • Ob začetku usposabljanja izpolnjen prijavni list in potrdilo o zaposlitvi.

Usposabljanje bo izvedeno v primeru zapolnitve prostih mest (15 kandidatov).

Vsa mesta so zapolnjena.

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Udeleženci bodo o vseh nadaljnih aktivnosti obveščeni preko elektronske pošte najkasneje do petka, 11. 2. 2022.

Omenjeno usposabljanje v okviru projekta organiziramo zadnjič, zato je to izvrstna priložnost za vse, ki vas slaščičarstvo zanima, da se pridružite brezplačnemu usposabljanju.

Za vse dodatne informacije obrnete na elektronski naslov mic@icp-mb.si ali 02 320 86 40.

 

Vljudno vabljeni k prijavi!