Ajda & Karamela

Učna prodajalna in slaščičarna

V naši učni prodajalni ponujamo izdelke, ki so nastali v učnih delavnicah IC Piramida kot proizvod učnega ali razvojnega procesa v:

 • pekovskih delavnicah
 • slaščičarskih delavnicah in
 • mesarski delavnici.

Dnevno sveže izdelke lahko kupite v naši učni prodajalni.

Veseli bomo tudi vaših naročil.

Prosimo, da se torte naročajo vsaj teden dni pred dnevom prevzema.

Katalog tort

Delovni čas

Od ponedeljka do petka: 7:30 – 16:00

Sobote, nedelje in prazniki: ZAPRTO

Odpiralni čas v času počitnic:

Jesenske počitnice – odprto

Novoletne počitnice – zaprto

Zimske počitnice – zaprto

Prvomajske počitnice – zaprto

 

Kontakt

02 320 86 07
02 320 86 08

prodajalna@icp-mb.si

Naslov: Park mladih 3, 2000 MARIBOR
(dostopnost tudi z avtom, vhod iz parkirišča ob Ljubljanski ulici)

 

Učna prodajalna Ajda&Karamela je pridobila Certificate of Excellence.

Slaščičarna

Vzemite si čas za obisk naše slaščičarne ter si ob naših dobrotah privoščite še kakšno kavo ali čaj. 

Ponujamo različne sladice, ki vam jih z veseljem predstavimo in postrežemo.

Vljudno vabljeni, da nas obiščete.

Pekovski izdelki

Pri  nas lahko izbirate med različnimi vrstami dnevno svežega kruha, ki ga ponujamo po dnevih: beli, ržen, ovsen, koruzni, pirin, ajdov, polnozrnati, mlečniPosebnost je ajdov kruh z orehi, ki je lahko tudi samostojni prigrizek. Novost letošnjega leta je pirin kruh z arašidi, ki je v prodaji ob sredah. Še posebej slastno je tudi naše pekovsko pecivo: žemljice, sirove štručke, pletenice z dodatki sezama ali maka in drugo. V zimskem času so priljubljeni sladki krofi z marelično marmelado.

Za posebne priložnosti lahko pri nas naročite slano pecivo (krhke palčke, posipane s sezamom in z lanom, slane preste). Poleg slanega peciva vam ponujamo tudi možnost naročila kruha in pekovskega peciva.

V pekarni skrbimo tudi za asortima ekoloških izdelkov po naročilu.

Slaščičarski izdelki

Slaščičarski izdelki nastajajo pod strokovnim nadzorom odličnih učiteljic slaščičarstva. Ponašamo se z odličnim čajnim pecivom, različnimi okusnimi pitami in kolači. V slaščičarni lahko kupite ali naročite tradicionalne slovenske potice vseh vrst: orehovo, makovo, pehtranovo in pravo prekmursko gibanico. Poleg certificirane prekmurske gibanice lahko naročite tudi druge vrste gibanic (skutino in orehovo) in tradicionalno ocvirkovko.

Za vas pripravljamo torte za posebne priložnosti – narejene po vaših željah! Lahko pa si polepšate vikend ali običajen dan s torticami iz stalne ponudbe.

Vedno večjo pozornost namenjamo tudi izdelavi slaščic z uporabo polnozrnatih in ekoloških surovin.  Ajda in tatarska ajda sta eni od stalnih surovin v naših slaščičarskih delavnicah.

Vabimo vas, da se oglasite pri nas in poskusite naše izdelke! 🙂

Mesni izdelki

V mesarskih delavnicah poteka razsek in konfekcioniranje ekološko vzrejenega govejega mesa s pohorskih kmetij ter izdelava različnih mesnih izdelkov.

V naši prodajalni lahko naročite mlado goveje meso živali, starosti do 2 let, vzrejenih na naravi prijazen, ekološki način na travnatih površinah Pohorja in Kozjaka. Živali se v vseh letnih časih gibljejo prosto, po neokrnjeni naravi, na travnikih, gnojenih samo z domačimi naravnimi gnojili. Prehranjujejo se s kakovostno krmo, pridelano na kmetijah na ekološki način, brez uporabe pesticidov. Vzreja poteka brez umetnih dodatkov, kot so antibiotiki, stimulatorji rasti, hormonski in sintetični dodatki ter gensko spremenjeni organizmi. Pridelava krme in reja na kmetijah sta pod stalnim strogim nadzorom neodvisnih pooblaščenih organizacij, kar zagotavlja kakovost in varnost mesa.

V prodajalni vas pričakujemo za nakup ali sprejem naročila svežega konfekcioniranega ekološkega mesa in mesnih izdelkov. Možno je tudi naročilo za izdelkov primernih za pečenje na grilu (čevapčiči, grill zrezki) in hrenovk iz ekološkega mesa. Prav tako ponujamo možnost naročila ekoloških paketov mesa (5 in 10 kg).

Kontakt

02 320 86 07
02 320 86 08

prodajalna@icp-mb.si

Naslov: Park mladih 3, 2000 MARIBOR
(dostopnost tudi z avtom, vhod iz parkirišča ob Ljubljanski ulici)

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

 • logo

  UČNA PRODAJALNA IN SLAŠČIČARNA

  AJDA & KARAMELA

  Park mladih 3, 2000 Maribor

  KONTAKT

  • prodajalna@icp-mb.si
  • 02 320 86 07
  • 02 320 86 08
 • Prilagodi prikaz