Zaradi zaprtja šol v mesecu aprilu  nismo izvajali izpitov.

V mesecu maju se bodo izpiti izvajali na daljavo. Kako se bodo izvajali, imate po posameznih predmetih pojasnjeno v datoteki na koncu tega obvestila. Ne glede na predmet, pri katerem želite pristopiti na izpit, pa bo veljalo nekaj splošnih pravil.

  1. Izpite boste lahko opravljali, če imate na računalniku ali mobilnem telefonu nameščeno kamero in mikrofon ter seveda dostop do interneta. Brez tega opravljanje izpitov na daljavo ne bo mogoče.
  2. Glede prijave na izpit veljajo pravila kot zmeraj: najmanj 5 dni prej morate biti prijavljeni in odjava je možna največ tri dni pred izpitom. Prijavljate se tako kot zmeraj – e-prijava.
  3. Tisti študenti, ki morate plačati izpit, morate najmanj pet dni pred izpitom poslati dokazilo o plačilu na e-naslov: bernarda.marot@guest.arnes.si.  Če tega ne boste storili, na izpit ne boste mogli pristopiti.
  4. V primeru, da se šole odprejo pred koncem maja in bo znova dovoljeno opravljanje izpitov v šoli, se bodo vsi izpiti izvajali na šoli. Zato vsakodnevno spremljajte obvestila na spletni strani šole, da boste na tekočem z informacijami.
  5. V tednu med 27. aprilom in 1. majem bo šola zaprta. Za nujne informacije pošljite vprašanje na e-naslov neva.malek@icp-mb.si. Odgovor boste prejeli v roku 48 ur.

Vaša Višja strokovna šola

 

INFORMACIJE IN NAVODILA ZA OPRAVLJANJE IZPITOV V MAJU 2020