IC PIRAMIDA MARIBOR

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA

Park mladih 3, 2000 Maribor

 

VPISNI LIST V PROGRAM ŽIVILSTVO IN PREHRANA

  1. letnik redni študij

PRIIMEK IN IME:___________________________________________________________________

 

DATUM ROJSTVA:__________________________________________________________________

 

KRAJ, DRŽAVA ROJSTVA:__________________________________________

 

NASLOV STALNEGA BIVALIŠČA:____________________________________________________

 

POŠTA:__________________________TELEFON:____________________MOBI:_______________

 

ELEKTRONSKI NASLOV____________________________________________________________

 

V DRUGEM LETNIKU SEM IZBRAL NASLEDNJO USMERITEV (OBKROŽI):

 

ŽIVILSTVO

 

1. Prehrana z gastronomijo in     4 KT

kulinariko

2. Zakonodaja, zagotavljanje  7 KT

kakovosti in nadzor

3. Praktično izobraževanje II   13 KT

4. Tehnologija mleka                 5 KT

5. Tehnologija predelave žit     5 KT

6. Tehnologija mesa                 5 KT

7. Tehnologija rastlinskih živil   5KT

8. Trženje v živilstvu in prehrani 4 KT

 

IZBRAL SEM 2 IZBIRNA PREDMETA(OBKROŽI):

1. TVI – Tehnologija vina         5 KT

2. PRD – Prehrana in dietetika   5 KT

3. TOP – Tehnologija in organizacija

prehranskih obratov      5 KT

 

 

 

PREHRANA

 

1. Prehrana z gastronomijo in       4 KT

kulinariko

2. Zakonodaja, zagotavljanje       7 KT

kakovosti  in nadzor

3. . Praktično izobraževanje II   13 KT

4. Tehnologija in organizacija       5 KT

prehranskih obratov

5. Sestava in kakovost živil s tehnologijami 6 KT

6 Prehrana in dietetika                 5 KT

7. Tehnologija vina                     5 KT

 

IZBRAL SEM 2 IZBIRNA PREDMETA(OBKROŽI)

a) TRŽ in TME

b) TRŽ in TML

c) TPŽ in TME

d) TPŽ in TML

 

TRŽ -Tehnologija rastlinskih živil     5KT

TPŽ – Tehnologija predelave žit      5 KT

TME  – Tehnologija mesa                5 KT

TML – Tehnologija mleka                5 KT

 

 

 

Podpisani v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. št. 59/99) dovoljujem, da osebne podatke lahko uporabljajo:

  • za potrebe študijskega procesa šole
  • za potrebe statističnih raziskovanj višješolskih zavodov in MŠZŠ,
  • za potrebe šolske knjižnice

S tem podpisom jamčim za resničnost podatkov:

 

V____________dne__________leto________                   ________________________

(podpis študentke-študenta)