Redni študij

Živilstvo in prehrana

Organizacija študija

Študijski program se izvaja v šoli in pri delodajalcih.

Začetek predavanj: 1. oktober.
Študijsko leto ima 34 tednov, od tega:

  • 24 tednov predavanj, seminarskih in
    laboratorijskih vaj ter
  • 10 tednov praktičnega izobraževanja (400 ur).

Predavanja, seminarske in laboratorijske vaje potekajo v zimskem semestru (oktober – januar) in letnem semestru (januar – maj).

Študijska literatura

Šola izdaja lastna študijska gradiva, katerih avtorji so predavatelji višje šole. Nakup je možen v šolski papirnici. Študentom je na voljo tudi
velika knjižnica.

Posebnosti

Študenti v 2. letniku izberejo enega od dveh modulov: Tehnologije v živilstvu ali Prehrana. V okviru teh modulov so možne izbire različnih predmetov.

  • logo

    IZOBRAŽEVALNI CENTER PIRAMIDA MARIBOR

    VIŠJA STROKOVNA ŠOLA

    Park mladih 3, 2000 Maribor

      KONTAKT

    • 02 331 34 32
    • 02 320 86 15
    • 02 3313 048
    • visja.strokovna@icp-mb.si