V prilogi je predlog ponudb tečajev in delavnic za odrasle. Terminski plan izvedbe je le okviren, točen datum bo objavljen najkasneje 20. v mesecu za naslednji mesec v napovedniku MIC-a.

Okvirni termin izvedbe Tečaji in delavnice Izvajalci
December 2015 Medeno pecivo in dekoracija
  • Veronika Krstanović
  • Apolonija Lipovšek
Januar 2016 Mini tortice z dekoracijo
  • Marija Horvat
Marec 2016 Praznični pekovski izdelki na temo Velika noč
  • Irena Rihter
  • Stanko Vorih
April 2016 EKO pekovski izdelki: Surovine lokalnih proizvajalcev in izdelava izdelkov
  • Irena Rihter,
  • Manja Perčič
  • Darko Hercog
Maj 2016 Sladoled iz lokalno pridelanih surovin
  • Silva Hostnik,
  • Magdalena Turk

Prijave sprejemamo najkasneje 5 dni pred izvedbo tečaja s plačano kotizacijo (35 EUR brez DDV).

Pripravljamo tudi seminarje in tečaje po dogovoru s posameznimi naročniki (organizacije, društva, združenja …). Teme seminarjev: priprave pekovskih in slaščičarskih izdelkov, označevanje živil, priprava in revidiranje HACCP sistemov.