Kdaj: v torek, 22. november 2016 od 15.30 do 19.00 ure
Kje: delavnica št. 5, IC Piramida Maribor, Park mladih 3, 2000 MARIBOR
Kaj bomo spoznali:
Prednosti presnih sladic pred klasičnimi sladicami, njihovo sestavo, hranilno in varovalno vrednost;
(Polona Lipovšek, univ.dipl.inž.živ.teh. – od 15.30 do 16.00 ure)
Kaj bomo izdelali:
Presne sladice za različne priložnosti, različnih sestavin in okusov. Izdelane sladice bomo degustirali in jih lahko ponudili tudi svojim domačim;
(Manja Perčič in Aleš Prapertnik, učitelja slaščičarstva – od 16.00 do 19.00 ure)

Kotizacija: 40 EUR brez DDV

Prijava:mic@icp-mb.si
Prijavnica za delavnico: Prijavnica

  • Objavljeno:
  • Kategorije: